OVI TELEVIZORI OSTAVLJAJU BEZ REČI - SA NJIMA NEMA GREŠKE: Evo šta ih odlikuje, ali i izdvaja od drugih
Foto: Shutterstock

OVI TELEVIZORI OSTAVLJAJU BEZ REČI - SA NJIMA NEMA GREŠKE: Evo šta ih odlikuje, ali i izdvaja od drugih

InfoBiz -

Otkrijte kako televizori sa veštačkom inteligencijom transformišu vaše iskustvo gledanja kod kuće, pružajući personalizovane preporuke, napredno upravljanje slikom i zvukom, i integraciju sa pametnim asistentima za jednostavnije upravljanje.

Televizori sa veštačkom inteligencijom (AI) nisu više samo tehnološka budućnost – oni su stvarnost koja je stigla da promeni način na koji doživljavamo zabavu u sopstvenom domu. Sa naprednim AI funkcijama, ovi televizori nisu samo uređaji za gledanje programa; oni su pametni asistenti koji unapređuju vašu svakodnevicu na načine koje ranije niste mogli ni da zamislite.

Pogledajte super ponudu televizora kompanije BC Group OVDE

Šta je televizor sa veštačkom inteligencijom?

Televizori sa veštačkom inteligencijom integrišu AI tehnologiju kako bi pružili korisnicima personalizovanije i interaktivnije iskustvo gledanja. Ovi televizori mogu da analiziraju vaše navike gledanja, preporuče sadržaj koji bi vam se mogao dopasti, automatski podešavaju sliku i zvuk za optimalno iskustvo, kao i da odgovaraju na glasovne komande za jednostavno upravljanje.

Prednosti televizora sa veštačkom inteligencijom

1. Personalizovano Iskustvo gledanja

AI tehnologija omogućava televizorima da nauče vaše preference i navike gledanja. Na primer, mogu automatski preporučiti sadržaj na osnovu vaših prethodnih izbora, čime se štedi vreme koje biste inače potrošili na pretraživanje.

2. Napredno upravljanje slikom i zvukom

Televizori sa AI mogu automatski prilagoditi sliku i zvuk u realnom vremenu, osiguravajući da svaki kadar bude kristalno jasan i svaki zvuk jasno razumljiv, bez potrebe za ručnim podešavanjem.

3. Integrisani pametni asistenti

Mnogi od ovih televizora dolaze sa integrisanim pametnim asistentima kao što su Google Assistant ili Amazon Alexa, što omogućava korisnicima da kontrolišu druge pametne uređaje u svom domu samo koristeći glasovne komande.

Popularni modeli televizora sa veštačkom inteligencijom

LG OLED evo C3 OLED55C31LA 4K Smart TV

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

LG OLED evo C3 OLED55C31LA 4K Smart TV je vrhunski televizor koji koristi AI tehnologiju za unapređeno iskustvo gledanja. Sa OLED panelom i podrškom za Dolby Vision IQ, pruža neuporedivu sliku i bogat zvuk.

SAMSUNG QN90C Neo QLED QE75QN90CATXXH 4K HDR Smart TV

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

Samsung QLED 4K QN90A donosi AI upravljanje slikom, sa Quantum Matrix tehnologijom za vrhunski kontrast i detalje, idealan za filmske entuzijaste.

Sony Bravia XR-55A80J Smart Televizor

Sasomange televizori
foto: Sasomange Printscreen

Sony BRAVIA XR A90J kombinuje XR Cognitive Processor sa OLED ekranom, donoseći autentične boje i detalje uz podršku za Google Assistant za intuitivno upravljanje.

Televizori sa veštačkom inteligencijom transformišu način na koji doživljavamo zabavu kod kuće. Sa naprednim AI funkcijama za personalizovano iskustvo gledanja i integracijom sa pametnim asistentima, ovi uređaji donose ne samo vrhunsku sliku i zvuk već i praktičnost u upravljanju.

Za najbolji izbor, posetite sajt Iskustva&Preporuke gde možete uporediti cene različitih modela televizora sa veštačkom inteligencijom. Informišite se putem korisničkih recenzija i sekcije za upoređivanje cena kako biste doneli pravu odluku prilikom kupovine.

biznis.kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track