RUSKI TRGOVINSKI LANAC OTVARA SVOJ PRVI MEGAMARKET U SRBIJI: Evo gde će naši građani uskoro moći jeftino da pazare
Foto: Shutterstock

RUSKI TRGOVINSKI LANAC OTVARA SVOJ PRVI MEGAMARKET U SRBIJI: Evo gde će naši građani uskoro moći jeftino da pazare

InfoBiz -

Ruski trgovinski lanac "Mere" stiže u Leskovac i otvara svoj prvi megamarket u Srbiji.

Radovi na opremanju objekta uveliko traju i najkasnije do kraja juna, Leskovac će dobiti još jedan trgovinski lanac čija su glavna odlika niske cene, prenosi Rešetka.rs.

- Prodavnica u Leskovcu će se, za početak, prostirati na 1.120 kvadrata, ali će za par meseci, čim završimo adaptaciju još jednog objekta, biti proširena na 2.300 kvadratnih metara i biće to prvi mega Mere u Srbiji. Karakteriše nas paletna prodaja i u poslednjih godinu dana smo u velikoj ekspanziji, što znači da se širom zemlje adaptira i priprema još dosta objekata - kaže menadžer razvoja, Marko Jezdimirović.

potrošačka korpa, kolica, supermarket
foto: Profimedia / Wavebreak

Mere market u Leskovcu smešten je u ulici Đorđa Stamenkovića, ispred kompanije Jura, u objektu čiji je vlasnik leskovačka firma Frenki.

- Politika naše kuće je da ne gradimo, već iznajmljujemo već postojeće prostore, koje potom uređujemo u skladu sa svojim pravilima. Ovaj u Leskovcu je u potpunosti zadovoljio naše potrebe, a odluka o otvaranju prvog Mega marketa, proizvod je dobrog iskustva i saradnje sa ovdašnjim partnerima - naveo je Jezdimirović i dodao:

- Kupcima ćemo ponuditi preko 400 proizvoda, u najvećoj meri prehrambenih. Imamo, međutim, uvek i dobru ponudu kućne hemije, sredstava za ličnu higijenu, kućne pozamanterije i tekstila, malih kuhinjskih aparata i mnogo drugih zanimljivih proizvoda. Na paletama ima robe domaćih, ali i proizvođača iz Rusije i drugih evropskih država.

Market u Leskovcu imaće i veliki parking prostor.

BiznisKurir/Rešetka.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja