KOMPANIJA U KOMŠILUKU NAJAVILA REKORDNO POVEĆANJE PLATA: 1.000 zaposlenih dobija NAJMANJE 1.500 €, otvorene i nove pozicije!
Foto: Shutterstock

TRAŽE RADNIKE

KOMPANIJA U KOMŠILUKU NAJAVILA REKORDNO POVEĆANJE PLATA: 1.000 zaposlenih dobija NAJMANJE 1.500 €, otvorene i nove pozicije!

InfoBiz -

Jamnica, vodeća hrvatska kompanija u proizvodnji i prodaji mineralnih voda i pića ulaže rekordna tri miliona evra u materijalna primanja svojih gotovo 1.000 zaposlenih.

Istorijski je ovo najveće dodatno ulaganje dosad na godišnjoj osnovi za radnu snagu Jamnice, a odnosi se na povećanje bruto plata i dodatka za topli obrok zaposlenima od 1. aprila 2024. godine. Najavljena su i dalja zapošljavanja u Jamnici, o čemu govori činjenica kako su već otvoreni konkursi za veliki broj sezonskih, ali i stalnih radnika.

Posao, Zapošljavanje
foto: Think

- Ovo ulaganje proizlazi iz izvrsnih finansijskih rezultata koje je Jamnica ostvarila u prethodnoj poslovnoj godini. Kontinuirano povećavamo materijalna primanja našim zaposlenima, a ovo je dosad najveće ulaganje na šta smo lično ponosni. Zaposleni imaju ključnu ulogu u postizanju naših uspeha i rezultata. Na ovaj način želimo da im zahvalimo na predanosti i zajedničkim postignućima. Dodatno, kontinuiranim ulaganjima u zaposlene želimo da stvorimo okruženje u kom svaki kolega može da raste i da se razvija - ističe Siniša Mužić, predsednik Uprave Jamnice i Grupe pića.

Evro, Euro, Novac
foto: Shutterstock

Dodaje i da ovim najvećim godišnjim povećanjem primanja u istoriji Jamnice samo potvrđuju usmerenje za stvaranjem konkurentnih i motivišućih uslova rada, kao i unapređivanje benefita za njihove zaposlene.

Osim povećanja bruto plata, koje su kod Jamničinih radnika konkurentne, kompanija, takođe, neprestano ulaže i u dodatna primanja, pa tako svaki radnik Jamnice ima pravo na novčane nagrade: regres, božićnica, dar za dete, uskrsnica, kao i topli obrok.

U 2024. Jamnica će isplatiti najmanje 1.500 evra svakom zaposlenom, uz dodatni dar za svako dete u iznosu od 120 evra.

kurir.rs/Poslovni dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track