SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE - Biće još prilika za vredne nagrade! Ministar Mali POTVRDIO: Igra "Uzmi račun i pobedi" se nastavlja
Foto: Printscreen/RTS

SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE - Biće još prilika za vredne nagrade! Ministar Mali POTVRDIO: Igra "Uzmi račun i pobedi" se nastavlja

InfoBiz -

Ministar finansija Siniša Mali obradovao je večeras sve građane da će nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" biti nastavljena i u narednim mesecima.

- S obzirom na stvarno dobre rezultate koje ostvarujemo ovom nagradnom igrom, hoću da najavim da ćemo je nastaviti i naredne godine, da to bude akcija u kontinuitetu, i da jednostavno u kontinuitetu, iz meseca u mesec, kroz ovakve inicijative ne samo podižemo broj ljudi koji ima tu aplikaciju, nego da podižemo svest svih građana Srbije, da je neophodno uzimati fiskalni račun, i tako na kraju krajeva doprineti i našoj stabilnosti, stabilnosti naše ekonomije, ali i jednom boljem uređenju naše zemlje - rekao je ministar Mali.

Podsetimo, u poslednjem izvlačenju u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stanove su dobili Iva Raičević, za račun sa Voždovca od 140 dinara, i Mirjana Marković-Pašić, za kupovinu u Obrenovcu vrednosti od 929 dinara.

Dodeljena dva stana u novobeogradskom naselju "Petica".

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track