SLEDEĆE GODINE NOVA NAGRADNA IGRA: Podeljeno 10 stanova u Beogradu. Ministar MALI: "Podigli smo svest građana da uzimaju račune"
Foto: Kurir

Uzmi račun i pobedi

SLEDEĆE GODINE NOVA NAGRADNA IGRA: Podeljeno 10 stanova u Beogradu. Ministar MALI: "Podigli smo svest građana da uzimaju račune"

InfoBiz -

Dobitinici dva stana u Beogradu, izvučeni u poslednjem, petom kolu drugog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ potpisali su ugovore sa potpredsednikom Vlade i ministrom finansija Sinišom Malim. Tom prilikom on je najavio za narednu godinu nastavak nagradne igre, koja ima veliku ulogu u suzbijanju sive ekonomije.

Ministar je potpisao ugovore sa Ivom Raičević iz Beograda, koja je osvojila trosoban stan na Novom Beogradu, u Bloku 63, i sa Mirjanom Marković Pašić iz Obrenovca, dobitnicom četvorosobnog stana, takođe na Novom Beogradu.

- Podelili smo deset vrednih stanova, ali ono što je mnogo važnije je da smo podigli svest građana oko toga da treba da uzimaju fiskalne račune - rekao je Mali.

Siniša Mali
foto: Kurir

On je čestitao Ivi i Mirjani, i njihovim porodicama, na osvojenim nagradama i poželeo im puno lepih i srećnih trenutaka u novim stanovima.

Navodeći da je pristiglo 285 miliona računa, ministar Mali je istakao da su imale puno sreće jer su baš njihovi računi izvučeni. On je još jednom uputio molbu svim građanima Srbije da bez obzira na nagradnu igru, svaki put kada su u prodavnici ili bilo gde drugde, uzmu fiskalni račun, jer je to pravi način sa sivom ekonomijom.

Siniša Mali
foto: Kurir

- Što se tiče nagradnog fonda, kao i u prvom ciklusu, i sada je, od 14. oktobra, kada je počeo drugi krug pa do 11. novembra kada je održano poslednje izvlačenje, tokom pet kola, podeljeno ukupno deset stanova u Beogradu - šest u naselju Zemunske kapije i četiri u Bloku 63 na Novom Beogradu. Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosila je 1.682.035,07 evra - rekao je Mali.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track