ZAPOSLENI POŠTE HITNO DA SE VRATE NA RADNE ZADATKE: Ministar Jovanović: "Obustava rada stvara ogromne gubitke!"
Foto: Pošta/Vuk Branković

u planu povećanje broja zaposlenih

ZAPOSLENI POŠTE HITNO DA SE VRATE NA RADNE ZADATKE: Ministar Jovanović: "Obustava rada stvara ogromne gubitke!"

InfoBiz -

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović održao je novi sastanak sa zaposlenima Pošte Srbije koji su u obustavi rada u prostorijama poštansko-logističkog centra Novi Sad.

On je predočio da će gubici koji svakim novim danom obustave rada nastaju za ovo preduzeće imati ogromne posledice po finansijski rezultat poslovanja. Takođe, ukazao je i na indirektne posledice koje će nastati zbog odlaska korisnika i narušavanja ugleda ovog preduzeća.

Mihailo Jovanović
foto: Printscreen/RTS

- Više ni jedan dan ne može da se izgubi i da je potrebno da se zaposleni hitno vrate svojim redovnim poslovnim aktivnostima, preradi i isporuci zaostalih pošiljki. Posebno je naglasio da plan koji je radnicima predstavio na prethodnom sastanku se može ispuniti samo u celosti i važi jedino ako radnici do kraja dana nastave sa redovnim procesom rada - rekao je ministar.

Jovanović je istakao da ima puno razumevanje za status radnika, pogotovu u tehnologiji, da je neophodno unaprediti materijalnu situaciju zaposlenih u Pošti Srbije i spreman je da već sutradan, po nastavku procesa rada, zajedno sa radnicima i rukovodstvom lično radi na planu povećanja broja zaposlenih u tehnologiji, kao i uvođenju novih usluga kako bi se dostigao i prestigao republički prosek zarada.

kurir.rs

Bonus video:

01:46

NEMAČKOJ VLASTI SE PALI LAMPICA! Novinar direktno iz Minhena: Nezadovoljstvo građana će sve više rasti, najavljen novi štrajk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja