LAKŠE DO DEVIZNE PENZIJE: Sve nedoumice rešite uz besplatnu pomoć pravnika koji dolaze iz zemlje koja šalje 60.000 čekova u Srbiju
Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

dani razgovora

LAKŠE DO DEVIZNE PENZIJE: Sve nedoumice rešite uz besplatnu pomoć pravnika koji dolaze iz zemlje koja šalje 60.000 čekova u Srbiju

Penzioner -

Sve nedoumice oko jednokratne pomoći, povećanja penzija ili ostvarenog staža za penziju u Hrvatskoj, zainteresovani mogu da reše na međunarodnim danima razgovora sa ovom državom.

Kako najavljuju iz PIO fonda, pravnici oba fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje će osiguranicima koji imaju staž navršen u Srbiji i Hrvatskoj, ali i korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, pokušati da daju odgovore na sva pitanja koja ih interesuju.

Penzioneri

Međunarodni dani razgovora ovom bivšom jugoslovenskom republikom zakazani su za 28. novembar u Sremskoj Mitrovici, od 9 do 13.00 časova (prostorije RF PO Filijala u Sremskoj Mitrovici, Svetog Dimitrija 4) i 29. novembra u Beogradu, od 9 do 13.00 časova (Pariska 9).

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska poneti lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track