OVOJ GRUPI GRAĐANA SUTRA STIŽE NOVAC: Evo šta je neophodno da priložite od dokaza kako ne biste ostali bez para
Foto: Shutterstock

ISPLATE

OVOJ GRUPI GRAĐANA SUTRA STIŽE NOVAC: Evo šta je neophodno da priložite od dokaza kako ne biste ostali bez para

InfoBiz -

Svim nezaposlenim koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sutra, 21. septembra, će na račune leći novčana naknada za avgust preko banke Poštasnska štedionica.

U NSZ najvaljuju da će privremena novčana naknada za osobe koje žive na i izvan Kosova i Metohije biti isplaćena dan kasnije, odnosno u petak 22. septembra.

Nezaposlenost, NSZ, Zapošljavanje, Radna Mesta, Rasipništvo, Budžer

Da podsetimo, da biste podneli zahtev za novčanu naknadu, uslov je da ste prethodno prijavljeni na evidenciju nezaposlenih u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Ukoliko se niste već prijavili redovnim putem, a želite elektronski da podnesete zahtev, potrebno je da se prvo prijavite na evidenciju.

Posle toga možete da nastavite online prijavu tako što ćete popuniti obrazac zahteva za ostvarivanje prava na novčanu naknadu, koji se može preuzeti sa sajta NSZ.

Ovaj formular može da se popuni na računaru i snimi, tada se ne potpisuje, ali se unose svi podaci ili može da se odštampa, popuni, skenira ili fotografiše i i sa svim potrebnim dokazima pošalje na mejl adresu nadležne filijale.

kurir.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track