KOMPANIJA "PALFINGER" ZAPOČELA IZGRADNJU OBJEKTA U NIŠU: Predsednik Srbije Vučić na svečanom POČETKU IZGRADNJE FABRIKE
Foto: Adria Media TV

kurir tv

KOMPANIJA "PALFINGER" ZAPOČELA IZGRADNJU OBJEKTA U NIŠU: Predsednik Srbije Vučić na svečanom POČETKU IZGRADNJE FABRIKE

InfoBiz -

U Nišu danas počinje izgradnja još jedne fabrike.

Dugo najavljivana austrijska kompanija Palfinger, koja se bavi proizvodnjom inovativnih rešenja za kranove, počinje izgradnju objekta, uz prusustvo predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Na licu mesta je dopisnica Kurir televizije Milena Antić.

01:20

MEĐUNARODNA KOMPANIJA PALFIGER ZAPOČELA IZGADNJU NADOMAK NIŠA

Ekipa Kurir TV nalazi se nadomak Niša, u mestu gde je započeta izgradnja međunarodne kompanije Palfinger koja će ovde u narednih godinu dana izgraditi objekat i kako je najavljeno početi sa radom.

- Negde u naredne 4 godine posle toga zaposliti 375 ljudi. I ono što je još važno reći ovo je međunarodna kompanija koja ima velike ambicije - rekla je Antić.

Našli su idealno rešenje kada je pozicija u pitanju.

- Aleksandar Vučić, trebalo bi da ovde dođe oko 10 sati i da izgradnja izvanično počne. Mi ćemo svakako pratiti sve ovo što se danas dešava i izveštavati vas u narednim informativnim emisijama - prenela je Milena Antić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:38

Izlazak srpskih heroja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track