SAZNAJEMO, ZATVORENA OMV PUMPA NA AUTO-PUTU: Stavili im katanac na vrata! Evo šta su sve NEZAKONITO RADILI! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

nelegalan rad

SAZNAJEMO, ZATVORENA OMV PUMPA NA AUTO-PUTU: Stavili im katanac na vrata! Evo šta su sve NEZAKONITO RADILI! (FOTO)

InfoBiz -

Benzinska pumpa OMV Lapovo na auto-putu upravo je zatvorena, poreznici su je zapečatili! Ima puno vozača na putu pa ih obavestite da ne planiraju zaustavljanje na ovoj pumpi jer će ostati bez goriva, javili su redakciji Kurira čitoci koji su na licu mesta zatekli zapečaćenu pumpu.

OMV Lapovo
foto: Privatna arhiva

Naše čitaoce je ovo posebno iznenadilo jer je reč, kako kažu, o kompaniji koja važi za ozbiljnog igrača na tržištu Srbije od koje se kršenje zakona nije očekivalo.

Sudeći po fotografijama koje su nam poslali, očigledno je da su OMV benzinsku stanicu na auto-pitu ka Beogradu, kod skretanja za Lapovo i Batočinu, zatvorili poreznici.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, poreski inspektiri su tokom leta sprovodili redovne kontrole rada objekata duž auto-puta, najviše na Korudoru 10 na kome je zbog godišnjih odmora i putavanja povećan promet. Očigledno se OMV pumpa Lapovo zbog toga i našla pod lupom poreznika.

Prema našim saznanjima, poreznici su tokom kontrole utvrdili da na ovoj pumpi nisu izdavali fiskalne račune i a bilo je i neprijavljenih radnika. Zbog ovih prekršaja im, prema zakonu o fiskalizaciji sledi zatvaranje objekta na 14 dana, kao i prekršajne prijave nadležnom sudu.

Kurir je ovim povodom uputio pitanja kompaniji OMV Srbija, te očekujemo njihov komentar.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track