JOŠ JEDNA SRPSKA TURISTIČKA AGENCIJA BANKROTIRALA! Putnici ostali BEZ NOVCA I LETOVANJA, broj oštećenik tek će se utvrditi
Foto: Filip Plavčić

KATANAC NA BRAVU

JOŠ JEDNA SRPSKA TURISTIČKA AGENCIJA BANKROTIRALA! Putnici ostali BEZ NOVCA I LETOVANJA, broj oštećenik tek će se utvrditi

InfoBiz -

Još jedna turistička agencija stavlja latanac na vrata. Naime turistička agencina "Guliver" iz Kraljeva je bankrotirala. Još se utvrđujue koliko putnika je ostao bez novca i letovanja.

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (YUTA) Aleksandar Seničić rekao je za RTS da je agencija “Guliver” poteškoće u poslovanju prijavila još prošle godine, da je uspela da nastavi da radi, ali da je ostalo aranžmana koje nisu uspeli da isplate. Otkrio je detalje.

“Turistička inspekcija će utvrditi broj oštećenih putnika, okolnosti i iznos nerealizovanih aranžmana, a mi ćemo utvrditi način na koji će ti putnici ostvariti svoja prava i biti obeštećeni”, rekao je Seničić.

Da podsetimo, nedavno je bankrotirala turistička agencija "City travel" iz Novog Sada. Vlasnik te agencije je uhapšen 10. avgusta zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track