STAN NA SVEGA 350 METARA OD PLAŽE ZA 60.000 EVRA! Pogledajte još jednu fenomenalanu nekretninu na omiljenoj destinaciji Srba
Foto: Profimedia

Kvadrat novogradnje 1.200 evra

STAN NA SVEGA 350 METARA OD PLAŽE ZA 60.000 EVRA! Pogledajte još jednu fenomenalanu nekretninu na omiljenoj destinaciji Srba

InfoBiz -

Grčka je definitivno jedna od omiljenijih, ako ne i omiljena, destinacija za letovanje u našem narodu, a s obzirom na rast cena nekretnina u Srbiji, verovatno će postati i jedna od opcija za investiranje.

Naime, nedavno smo pisali o stanu od 32 kvadrata za 50.000 evra u Leptokariji. Praktično za ovakav stan na Voždovcu bi vam danas tražili duplu sumu.

U grupi na Fejsbuku pojavio se još jedan stan u Leptokratiji na 350 metara od plaže za po nešto višoj ceni - 60.000 evra.

- Prodaje se stan u izgradnji, 38 metara kvadratnih i 11 metara kvadratnih terase. Dnevna soba-kuhinja, kupatilo i spavaća soba - navodi se i dodaje da je stan u prizemlju.

U galeriji fotografija pogledajte kako će stan izgledati:

Ipak, ako se odlučite za kupovinu nekretnine u Grčkoj potražite dobrog advokata kako biste rešili sve pravne nedoumice na vreme.

Strani kupac suočava sa birokratijom grčkog sistema i svim složenim procedurama i fazama koje predviđa grčko zakonodavstvo za završetak konačnog kupoprodajnog ugovora. Beskrupulozni agentii mogli da pokušaju da vas ubede da uštedite novac na pravnim taksama, ali to vas čini manje sigurnim za potpisivanje ugovora na vašu štetu.

Zbog toga je savet da angažujete dobrog advokata. Još jedan problem je nasleđivanje nekretnina, pa se dešava da je na jednom objektu nekoliko vlasnika. To je čest slučaj sa starijim nekretninama.

Kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja