"MONA PLAZA" OSVAJA SRBIJU, A U NAREDNIM GODINAMA I REGION! Pogledajte zbog čega je ovaj lanac hotela postao prepoznatljiv brend
Foto: Kurir TV

turizam

"MONA PLAZA" OSVAJA SRBIJU, A U NAREDNIM GODINAMA I REGION! Pogledajte zbog čega je ovaj lanac hotela postao prepoznatljiv brend

InfoBiz -

Hotel Mona na Zlatiboru, postao je Mona Plaza, i sada je deo novog hotelskog lanca u Srbiji. Na svečanoj ceremoniji prisustvovali su direktor Ivan Vitorović, ministar turizma i omladine, Husein Memić i zaštitno lice Truly Unique kampanje, pevačica Sara Jo.

Kako izgleda hotel nakon rebrendiranja i kakvi su dalji planovi Mona Plaze, bavili su se novinari "Pulsa Srbije" na Kurir TV.

Mona Plaza
foto: Kurir TV

Zahvaljujući inovacijama i kvalitetu nakon otvaranja prvog hotela u Beogradu pre tri godine, Mona Plaza postala je hotelski lanac i prepoznatljiv brend.

- Radili smo promenu identiteta, renovirali smo hotel i uložili oko 1.500.000 evra. S razlogom možemo da kažemo da Mona Plaza postaje domaći, a u perspektivi i regionalni lanac hotela - kaže direktor hotela Ivan Vitorović.

Mona Plaza, Ivan Vitorović
foto: Kurir TV

- Shvatila sam da je ključna stvar da ne biram saradnju samo po brendu već i po ljudima koji ga grade i stvaraju magiju, a to čini Mona Plaza - rekla je pevačica Sara Jo.

Mona Plaza, Sara Jo
foto: Kurir TV

Mona Plaza brend kreira trajne vrednosti koristeći savremen dizajn, istorijsko nasleđe ovog prostora i duboko usađenu etiku dobre usluge i tradicionalnog gostoprimstva. Zaposleni u ovom hotelu svedoče istrajnosti i inovacijama u ovom toplom gnezdu Zlatibora.

03:59

MONA PLAZA OSVAJA SRBIJU, A U NAREDNIM GODINAMA I REGION! Pogledajte zbog čega je ovaj lanac hotela postao prepoznatljiv brend

Kakva su njihova iskustva, otkrili su nam novinari "Pulsa Srbije".

Svetlana Zečević, jedna od zaposlenih u ovom hotelu svedok je njegovog razvoja.

- Svi smo dali sve od sebe, ceo tim hotela, na čelu s generalnim direktorom - kaže Svetlana.

Njega koleginica Slađana Stanić ima samo lepe uspomene posle 9 godina rada u ovom hotelu.

03:38

Pogledajte zbog čega je lanac hotela Mona Plaza postao prepoznatljiv brend

- Posao mi se sviđa, pruža mogućnost za napredak. Ja sam od terapeuta i kozmetičara napredovala do zamenika menadžera - kaže Slađana.

Marko Radosavljevič je kuvar s dugogodišnjim isustvom i kaže da je posao u hotelu daleko izazovniji i kreativniji od restoranskog.

- Slow food neko prevodi kao sporu hranu, a u stvari momenat je na korišćenju autentičnih namirnica s tog podneblja, poput sireva, pršute i ajvara koje koristimo - kaže Marko.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track