Ćulibrk: Uložićemo u razvoj 140 miliona evra do kraja 2015!
Foto: Nebo

Privatizacija Telekoma teče po planu

Ćulibrk: Uložićemo u razvoj 140 miliona evra do kraja 2015!

InfoBiz -
U telekomunikacijama investicije moraju da budu kontinuirane, ovde nema pauza! Promene su tako brze da morate stalno da budete u investicionom ciklusu, rekao je Ćulibrk

BEOGRAD - Generalni direktor „Telekoma Srbija“ Predrag Ćulibrk izjavio je da proces privatizacije kompanije teče po planu, ali da će konačnu odluku o tome da li će ona biti prodata doneti država Srbija kao vlasnik.Ćulibrk je naveo da je zadatak menadžmenta kompanije u tom procesu da bude maksimalno profesionalan i da dostavlja podatke bez navijanja za to da se kompanija proda ili ne proda.

"Proces ide svojim tokom. Šta će biti ishod, o tome je zaista suviše rano govoriti. To će na kraju biti odluka većinskog akcionara", rekao je Ćulibrk.

On je najavio da će „Telekom“ ove godine investirati u razvoj između minimum 140 miliona evra.

"Očekujem da ove godine ukupne investicije neće biti ispod 130-140 miliona evra, možda budu i nešto veće. U telekomunikacijama investicije moraju da budu kontinuirane, ovde nema pauza. Promene su tako brze da morate stalno da budete u investicionom ciklusu", rekao je Ćulibrk za magazin Biznis.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja