Hrvati reklamiraju turističke bisere Srbije

Prvi put u poseti

Hrvati reklamiraju turističke bisere Srbije

InfoBiz -
Oni će tokom trodnevnog boravka imati priliku da obiđu i upoznaju se sa turističkom ponudom Beograda, Viminacijuma, Topole i Novog Sada

BEOGRAD - Predstavnici medija i turističkih agencija iz Hrvatske prvi put su danas došli u studijsku posetu Srbiji u organizaciji Turističke organizacije Srbije (TOS).

Kako se navodi u saopštenju, oni će tokom trodnevnog boravka imati priliku da obiđu i upoznaju se sa turističkom ponudom Beograda, Viminacijuma, Topole i Novog Sada.

U studijskoj poseti Srbiji nalaze se novinari Drugog programa Hrvatskog radija, Radija student, časopisa Kroejšn traveler (Croatian Traveller), Privrednog vjesnika, Slobodne Dalmacije, revije "Novinar", internet portala FIJET Hrvatska, magazina "Putovanje za dvoje" i predstavnici turističkih agencija Globtur ivent (Globtour Event) i Olimp turs (Olymptours).

Oni će se u Hrvatsku vratiti i predstaviti kroz svoje priloge turističke potencijale Srbije. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u periodu januar - avgust 2013. godine u Srbiji je boravilo 31.072 turista iz Hrvatske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja