"DOKAZALI SMO ŠTA ZNAČI MOĆ ZAJEDNIŠTVA" Irena Petrović o projektu "Zasadi drvo": Sadimo, ali je poenta u poruci koju šaljemo!
Foto: Kurir

kurir tv

"DOKAZALI SMO ŠTA ZNAČI MOĆ ZAJEDNIŠTVA" Irena Petrović o projektu "Zasadi drvo": Sadimo, ali je poenta u poruci koju šaljemo!

Zasadi Drvo -

Do sada je posađeno 600.000 sadnica na 350 lokacija, a pokretači "Adria Media Group" (koja je u međuvremenu integrisana u WMG) i "dm drogerie markt" očekuju još jednu uspešnu sezonu.

Gošća jutarnjeg programa Kurir televizije, koja je otkrila izazove, ali i slogu u timu, jeste Irena Petrović, menadžerka za korporativne komunikacije i održivost kompanije WMG.

- Ima mnogo izazova, kao i u svakoj sezoni, ali smatram da smo u protekle četiri dokazali da smo dosledni i na visini zadatka. Pokazali smo šta znači moć zajedništva i koliko je važno da imate partnere kakve mi imamo. Ponosni smo na činjenicu da njihov broj iz sezone u sezonu raste, niko dosad nije odustao od ovog projekta, to je upravo pokazatelj da radimo pravu stvar. Imamo ozbiljnu podršku da ostvarimo ono što smo zamislili - započela je Petrović.

01:17

DOKAZALI SMO ŠTA ZNAČI MOĆ ZAJEDNIŠTVA Petrović o projektu ozelenjavanja Srbije: Sadimo, ali je poenta u poruci koju šaljemo!

Na pitanje o ciljevima u novoj sezoni, odgovorila je:

- Glavni cilj jeste sadnja 200.000 novih sadnica i ozelenjavanje osam gradskih lokacija. S obzirom na to da su vremenski uslovi kakvi jesu, a ove godine je vanredno dobro rodio žir, krenuli smo sa sakupljanjem semena. Nakon toga, čim malo zahladi, krećemo i sa sadnjom. Pred nama je puno posla.

Slogan predstojeće sezone glasi "Zasadi drvo, promeni svest"' pa je Petrović otkrila kome je to upućeno, odnosno koje značenje krije ova rečenica:

- Značajno je to što sadimo širom Srbije godinama unazad, ali je podjednako važno kakve poruke šaljemo. Krajnje je vreme da svako od nas shvati da je odgovornost na nama. Kada bi svaki pojedinac krenuo da menja ponašanje, to su mali koraci, mi bismo dokazali da je svaka promena moguća. Važno je da radimo na promeni svesti, zato je i bitna saradnja sa obrazovnim institucijama, kao i sve aktivnosti koje s tim ciljem organizujemo u okviru projekta “Zasadi drvo”.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:18

JOŠ 200.000 SADNICA U CIKLUSU PROJEKTA ZASADI DRVO U OSAM GRADOVA SEBIJE Irena Petrović: Samo OVAKO može doći do VELIKIH PROMENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track