PANČEVKA LJILJA OVAKO OTIŠLA U PENZIJU POSLE 46 GODINA STAŽA! Nikad se nije reklamirala, a sad nema ko ne zastane da vidi (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

otišla u velikom stilu

PANČEVKA LJILJA OVAKO OTIŠLA U PENZIJU POSLE 46 GODINA STAŽA! Nikad se nije reklamirala, a sad nema ko ne zastane da vidi (FOTO)

Penzioner -

PANČEVO - Na dva bilborda u Pančevu – u Ulici Svetog Save, kod velikog „Maksija” i kod Plinare u Ulici Miloša Obrenovića, već nekoliko dana može se videti objava koja je neke začudila, a nekima je izmamila osmeh.

U jednom uglu velikog led ekrana je fotografija tri ženske osobe, jedne nešto starije i dve mlađe, a veći deo prostora zauzimaju zlatna slova na crnoj podlozi: "Nakon 46 godina rada, frizerski salon „Ljilja” odlazi u istoriju. HVALA našim klijentima na decenijama poverenja i ljubavi.

Reč je o frizerki Ljiljani Nikašinović iz Pančeva koja je zatvorila svoj salon posle 46 godina rada firme i 49 godina radnog staža.

Na kraju tog puta nijedno "hvala" joj se nije činilo dovoljno velikim, pa je odabrala bilbord da se zahvali svojim mušterijama. Kako kaže, nikada u životu nije reklamirala svoj salon, jer je smatrala da je njen rad dovoljna reklama. Ovo joj je prvi put u životu da koristi neki oglasni prostor. Kurir.rs/Instagram Zdravo Pančevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track