IZBEGAO DA PLATI PARKING-MESTO, PA SE ŠOKIRAO KAD SE VRATIO PO AUTOMOBIL: Odmah hteo da reši problem, ali ga je sprečila 1 stvar!
Foto: Printscreen TikTok

IZBEGAO DA PLATI PARKING-MESTO, PA SE ŠOKIRAO KAD SE VRATIO PO AUTOMOBIL: Odmah hteo da reši problem, ali ga je sprečila 1 stvar!

Novčanik -

U Trebinju čovek ostavio automobil na parkingu koji nije platio, pa ga je sačekala kazna, ali i blokada na točkovima.

Iako je nemarno postupio, odmah je hteo da plati kaznu u iznosu od 30 konvertibilnih maraka. Međutim, naišao je na problem, budući da nijedna banka nije radila tog dana.

- Ko ne plati parking, dobije blokadu, pa ti sledeći put nemoj da platiš. U svakom slučaju, jeftinije je nego parking u Amsterdamu - rekao je on.

Sve to je podelio na svom TikTok profilu, a mnogi su se zapitali zašto uplatu nije izvršio elektronskim putem, što bi brzo rešilo problem, a on je odlučio da ipak ostane bez automobila tog dana.

@berlininsajder Ko ne plati parking dobije blokadu pa ti lepo sledeći put nemoj da platiš😁. U svakom slučaju jeftinije nego parking u Amsterdamu👍. Da li se nekome desilo slično? #trebinje #parking #nepropisnoparkiranje #bosna_i_hercegovina #hercegovina #idemouplanine #balkancu #balkancinaodmoru #balkan #srbija #bosna #makedonija #hrvatska #lepotebalkana #crnagora ♬ original sound - berlininsajder

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja