DRAGANA SELA U KAFIĆ DA ODMORI I TAMAN NA KAFICU! Sve je bilo lepo dok nije stigao račun, a na njemu šok-cifra za "domaću"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

koliko zaista jedna domaća kafa treba da košta u centru beograda

DRAGANA SELA U KAFIĆ DA ODMORI I TAMAN NA KAFICU! Sve je bilo lepo dok nije stigao račun, a na njemu šok-cifra za "domaću"

Novčanik -

Račun iz jednog kafića u centru Beograda postao je nedavno viralan na internetu i to zbog svoje šokantne cene za dve domaće kafe.

Podeljen na Iks profilu jedne Dragane, račun je izazvao raspravu među korisnicima interneta koji su se prepirali oko toga koliko zaista jedna domaća kafa treba da košta i da li zbog toga što je pripremljena u kafiću u centru grada opravdano treba papreno skupa.

"Obratite pažnju na cenu kafe", napisala je Dragana iznad fotografije računa na kom se moglo videti da jedna domaća kafa košta 310 dinara.

Kako su u kafiću naručene dve kafe, tako su gosti zapravo platili 620 dinara. Što je Dragani ali i mnogima na internetu bilo van svake pameti.

"To nije mesto za sirotinju"

Objava je podelila korisnike Iks-a. Dok jedni nisu verovali svojim očima šta vide, drugi su stali u odbranu kafića, imena i njegove lokacije.

"Ovo nije humano više", "Lele koje je to cenjeno mesto? U bič baru u Puli kafa 1,60 evra", "Brinu ljudi da ti ne skoči pritisak, stavili sve najbolje u kafi", "Obratio, šta je problem? Tu koji idu tamo, ne gledaju cene", "Čekaj ovo su ti poslali nečiji račun da platiš?", "Kafa 2.65 evra u centru centra, pa ne može da bude baš 50 dinara", "To nije mesto za sirotinju, imate na autobuskoj stanici jeftinije", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track