'JEFTINIJA KAFA I VODA OVDE NEGO U NOVOM SADU': Saša slikao račun u centru Lefkasa i izazvao HAOS - Nisu mogli da mu prećute!
Foto: Shutterstock, Facebook/Grčka Info

drama

'JEFTINIJA KAFA I VODA OVDE NEGO U NOVOM SADU': Saša slikao račun u centru Lefkasa i izazvao HAOS - Nisu mogli da mu prećute!

Novčanik -

Uveliko traje ekspanzija putovanja i letovanja, a sa tim idu i procene među ljudima ko je i gde prošao jeftinije. U jednoj Fejsbuk grupi pojavila se slika računa iz glavnog grada Lefkade - Lefkas, gde Saša ističe da su kafa i voda tamo jeftiniji nego u Novom Sadu.

Budući da su cene na većini letovališta probile svaku granicu normale, iznenađuje činjenica da se u nekim mestima koje prati glas da su skupa, ipak, mogu popiti i pojesti razne stvari za male pare.

- Centar Lefkasa, jeftinija kafa i voda nego u Novom Sadu - piše u opisu slike računa na kom se vide cene pomenutih tekućina.

račun, Lefkada
foto: Printscreen/Grčka Info

Kafa u ovom gradu košta 1,50 evra, dok su vodu platili 0,50, što je sve na kraju iznosilo dva evra.

Međutim, ostali članovi grupe, koji su, takođe, posetili ovo poznato letovalište, nisu baš mogli da podele ovo Sašino oduševljenje.

,,Kafa im ni blizu nije po kvalitetu ove u Srbiji. Nit ukus, nit miris'', ,,Preselite se tamo, pa ćete videti koliko je jeftinije'', ,,I u Srbiji postoje jeftine kafe, ali budu kao da je neko oprao noge u njoj'', bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

BiznisKurir/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track