"GOSPOĐA, KOJA JE BILA NEPRIJATNA, DOŠLA JE SA PSOM" Oglasila se radnica lokala u kom boravak kućnog ljubimca naplaćuju 500 dinara
Foto: Shutterstock, Drustvene Mreže

"GOSPOĐA, KOJA JE BILA NEPRIJATNA, DOŠLA JE SA PSOM" Oglasila se radnica lokala u kom boravak kućnog ljubimca naplaćuju 500 dinara

Novčanik -

Od kada se pojavila fotografija računa na društvenim mrežama koja prikazuje stavku sa cenom od čak 500 dinara digla je veliku prašinu širom Srbije.

Naime, kako je prikazano, gostima kafića u Novoj Varoši naplaćen je boravak kućnog ljubimca za stolom i to po ceni od 500 dinara.

račun
foto: društvene mreže

Kontaktirali smo hotel gde su nam potvrdili da oni naplaćuju boravak pasa u svom hotelu, kao i da nisu pet frendli.

- Tako je, to se desilo prekjuče i ja sam lično radila u toj smeni kada je gospođa koja je bila neprijatna došla sa svojim psom. Mi smo tu uslugu fiskalizovali od 1. jula, a gospođa se izgleda pravila da nije videla natpis na ulazu - kaže Jadranka koja tamo radi godinama.

Prema njenim rečima nisu svi psi isti, neki skaču po stolovima, piju vodu iz čaša, penju se na fotelje.

- Radili smo sve po zakonu, kako smatramo da treba, uostalom, tu ima i dece, nikome nije prijatno da mu pas šeta po stolovima gde se pije i jede. Ni meni ne bi bilo prijatno da vidim nečijeg psa da šeta po stolu - kažu zaposlena u objektu.

Saznali smo i da psima jeste dozvoljen boravak u sobama sa gazdama, ali ta usluga se naplaćuje 1.500 dniara. Gosti koju su tu stalni, prema rečima zaposlenih u hotelu, navikli su i na ovu vrstu cenovnika i poštuju.

Mišljenja na društvenim mrežama su podeljena, neki kude, neki opravdavaju.

Kurir.rs/Tijana Majkić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja