ČOVEK HTEO DA SAKRIJE TOTALNU ŠTETU I PRODA AUTO ZA 40.000 €: TikToker ga razotkrio: 'Mislite da je sve u redu, a on obična kanta'
Foto: Tiktok/alpha.adrenaline, https://www.carvertical.com/

neverovatno

ČOVEK HTEO DA SAKRIJE TOTALNU ŠTETU I PRODA AUTO ZA 40.000 €: TikToker ga razotkrio: 'Mislite da je sve u redu, a on obična kanta'

Novčanik -

Na poznatom sajtu za prodaju polovnih automobila našao se jedan marke BMW 4, za kog je vlasnik pokušao da sakrije da je bio izuzetno oštećen, a traži za njega čak 40.000 evra.

U današnje vreme je sve veća šansa da se na internetu prikriju detalji za koje ne želite da se saznaju, a kupovina automobila je postala nikad rizičnija. Upravo jednog takvog prevaranta razoktrio je TikToker na svom profilu.

- Radi se o BMW 4, koji je 2021. godište. U opisu je navedeno da je potpuno opremljen, prekrasni 420 D, uglavnom vožen auto-putem i gotovo da nije korišćen - kao nov. Da li vam ovo izgleda kao novo? Ne bih baš rekao - pokazuje on.

Uništen Auto
foto: Printscreen/TikTok

Takođe, istakao je da postoji izveštaj u kom se navodi da je bio izuzetno oštećen, kao i da je šteta totalna.

- U izveštaju može da se vidi da je bio ozbiljno udaren, čak i da se kaže da je ovo totalna šteta, a vi treba da ga platite 40.000 evra. Mislite da je sve potpuno u redu, a on, u stvari, kanta. Ovo nikad ne bi trebalo da se vrati na ulicu - zaključuje TikToker.

@alpha.adrenaline

dajte još nekog sumnjivog da naðemo 😎 ADRENALINE promo kod ili link u opisu za 30% popusta!

♬ original sound - Alpha Adrenaline

BiznisKurir/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track