MULTIMILIONERKA BATALILA SVE! Raskoš, vile, pare i sad živi u kombiju! Troši 27€ dnevno i kaže život mi je DELUX! Ovako je unutra
Foto: Instagram Printscreen

vrlo lepo situirana odlučila da sve to baci u vodu

MULTIMILIONERKA BATALILA SVE! Raskoš, vile, pare i sad živi u kombiju! Troši 27€ dnevno i kaže život mi je DELUX! Ovako je unutra

Novčanik -

Uspešna poslovna žena, udata i vrlo lepo situirana - odlučila je da sve to baci u vodu samo zbog svog novog zaključka o životu!

Kejtlin Pajl bivša multimilionerka je donela odluku da napusti sav svoj luksuz u kojem je živela i postane digitalni nomad.

-Ja sam Kejtlin, 36-godišnja preduzetnica koji je nedavno prešla iz ogromne kuće u kombi! Moja kuća je sada iznajmljena i živim na putu. Volim život u kombiju mnogo više nego što sam očekivala- napisala ja ona u svojoj Instagam objavi dodavši i kako je dala ime kombiju u kojem živi.

Ova tridesetšestogodišnjakinja je nekada vodila firmu za lektorisanje, a njeno bogatstvo se procenjivalao na čak 4 miliona američkih dolara, piše Njujork post.

Takođe je bila i udata, a sa suprugom je živela na Floridi u vili koja je imala osam spratova, međutim, nakon razvoda je odlučila da svoj život okrene u nekom drugom smeru i proda firmu.

Napustila luksuz - kupila kombi

Za vilu u kojoj je nekada živela sa suprugom je plaćala godišnje održavanje oko 180.000 dolara (skoro 165.000 evra), a sada je iznajmljuje agencijama koje se bave pronalaskom smeštaja i to za 25.000 dolara (oko 22.000 evra) mesečno.

Pajl je kupila kombi za 88.000 (oko 80.000 evra) dolara i uložila dodatnih 102.000 (oko 93.000 evra) u njegovu obnovu. Njen život se sada svodi samo na putovanje po SAD i isprobavanje novih aktivnosti kao što su planinarenje i uživanje u prirodi, a istovremeno radi i onlajn kao lajf kouč.

Troši 27,5 evra dnevno, voli svoj novi način života

-Ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donela. U svom novom životu mogu sama da biram svoje avantura. Sve radim kako bih udovoljila svom unutrašnjem detetu- tvrdi Kejtlin koja ni malo ne žali zbog svog novog života.

-Pre sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara dnevno (najviše 27,5 evra) i živim život koji sam oduvek htela da živim - priznaje ona, dodajući da ne planira da se odrekne svog nomadskog života.

Milionerka pokazala i kako sada pere veš

Kurir.rs/Blic/New York Post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track