SAD SE "ŠIRE" U FAPOVOM AUTOBUSU, A ŽIVOT SA BLIZANCIMA ZAPOČELI U 6 KVADRATA: Anja i Straja ovako su sredili svoj raj na 4 točka!
Foto: Youtube Printscreen

napravili "domobil"

SAD SE "ŠIRE" U FAPOVOM AUTOBUSU, A ŽIVOT SA BLIZANCIMA ZAPOČELI U 6 KVADRATA: Anja i Straja ovako su sredili svoj raj na 4 točka!

Nekretnine -

Sećate se Anje i Straje, bračnog para s blizancima i dva psa koji su se skućili na planini u renoviranom autobusu, ali tek odnedavno.

Upoznali su se pre 7 godina, zaljubili, zavoleli a sad uživaju u porodici i svojim blizancima.

Anja i Strahinja, autobus, jeftine kuće
foto: Youtube Printscreen

Inače, mnogo pre nego što su ga renovirali i porodično počeli da se "šire" u svom novom bus-domu, kao mladi par zajedno su proputovali Evropu i živeli u tzv. lubeničaru - VW kombiju iz sedamdesetih kog masovno imate priliku da viđate u filmovima.

Anja i Strahinja, kombi, jeftine kuće, autobus
foto: Youtube Printscreen

Međutim, kad su došla deca - blizanci, sin i ćerkica, kombi više nije bio opcija pa su se odvažili da zajednički život - njih ukupno 6 - njih dvoje, blizanci i dva psa, započnu u kamperu na četiri točka koji su potpuno sredili po svom.

Od mračne braon kutije u stilu sedamdesetih, stvorili su dom u belom sa novim materijalima i nužnim popravkama.... Sami su farbali, renovirali, radili i onda se tu i nastanili.

Početak života udvoje u lubeničaru

Možda ih se i sećate, to su ono dvoje koji su pola Evrope obišli u žutom VW kombiju-lubeničaru iz sedamdesetih, koji su kupili za 1.000 evra i tako ga prepravili da su u njemu živeli čitavih godinu dana, putujući i obilazeći sva mesta koja su želeli da vide.

Od lubeničara do FAP autobusa, a između u kamperu sa bebama!

Dug je bio put od malenog Folksvagenovog kombija do Fapovog autobusa, a međufaza bio je upravo kamper koji su renovirali i u njega se uselili sa svojim bebama.

Ovako je izgledao unutra posle renoviranja

1 / 13 Foto: Youtube Printscreen

Kamerom su zabeležili transformaciju svoje kuće broj 2 na četiri točka

Anja i Strahinja, kamper, kuća, kamp kućica
foto: Youtube Printscreen

Čak su sa bebama kamperom išli i na more

Porodični život u FAP-u starom 40 godina

Ali, kad su deca malo poodrasla, i to još blizanci, njih dvoje su rešili da se skuće u nečem mnogo prostranijem pa je izbor pao na autobus! Putnički, FAP-ov, star 40 godina. Naime, kad su se mališani rodili, prodali su "lubeničar" i odlučili da štede, ali umesto stana, iz oglasa su kupili autobus koji je postao prostran dom od 25 kvadrata.

Kažu, dve i po godine bile su im potrebne da svečano oglase kraj radova na svom lepotanu i činjenici da je, kako vele, "naš autobus postao kuća".

1 / 9 Foto: Youtube Printscreen

"U ovoj završnoj fazi radova smo uveli vodu, pretapacirali 30 godinu staru ofucanu instrument-tablu, napravili trem za sve predstojeće dolce far niente trenutke, krovnu terasu za kafidžonce sa panoramnim pogledom na šumovita brda Maljena, uradili kompletan fejslifting limarije i napokon ga ofarbali.

U ovom klipu možete pogledati sve ove radove ili ako vam je smor da gledate radni proces, prešaltate odmah na 10min i pogledate before after i kompletnu turu kroz našu kuću", poručuje ovaj nesvakidašnji bračni par.

Kurir.rs/Youtube/Whatifness

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track