''ZAMISLI RADIŠ MESEC DANA, A IMAŠ PARE SAMO ZA KOKICE'': Stefan istakao najslabije plaćene poslove, neki ne dostižu ni minimalac
Foto: Profimedia

najslabije plaćeni poslovi

''ZAMISLI RADIŠ MESEC DANA, A IMAŠ PARE SAMO ZA KOKICE'': Stefan istakao najslabije plaćene poslove, neki ne dostižu ni minimalac

Novčanik -

Mnogi se bore da nađu posao sa višim primanjima, odlaze u inostranstvo i daleko od svoje domovine grade novi život. Međutim, i dalje postoje oni koji odluče da ostanu u Srbiji i rade za minimalnu mesečnu zaradu, koja iznosi svega 40.000 dinara.

- Zamisli radiš mesec dana, a imaš pare samo za kokice. Ovo su tri najmanje plaćena posla u Srbiji, a njihove zarade ostavljaju u čudu - kaže Stefan u svom videu na TikToku.

srpski dinar, dinari, novac, pare
foto: Shutterstock

Kako ističe, na trećem mestu nalaze se prodavci u trgovinama, oni nas opslužuju svakog dana za svega 45.000 dinara mesečno.

Drugi najslabije plaćen posao je telefonski operater. Oni slušaju žalbe i probleme ljudi svakog dana za svega 43.000 dinara.

- Nažalost, na prvom mestu su čistači ulica. Ovi istinski borci protiv prljavštine i zagađenja zarađuju svega 40.000 dinara mesečno - zaključuje TikToker.

@savke00_5 Najslabije plaćeni poslovi u Srbiji Za još sličnog sadržaja, zaprati moj profil🤝 #posao #zarada #onlinezarada ♬ original sound - Stefan Savic🍇

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track