FRIZERKA VERICA ZA DAN ZARADILA 180.000 DINARA Nesvakidašnjom IDEJOM privukla čak 300 mušterija u Šapcu! Svi se ODUŠEVILI
Foto: Printscreen/TikTok

DOMIŠLJATO

FRIZERKA VERICA ZA DAN ZARADILA 180.000 DINARA Nesvakidašnjom IDEJOM privukla čak 300 mušterija u Šapcu! Svi se ODUŠEVILI

Novčanik -

Kako je frizerski zanat postao sve češći odabir mladima za pokretanje posla, ipak, da bi opstali, potrebna je i domišljatost. Toga sigurno ne manjka frizerki Verici iz Šapca, koja je zanimljivim natpisom uspela da privuče čak 300 mušterija za samo jedan dan.

- Primetila sam pre šest meseci da je došlo hiljade Kineza u Šabac, jer se otvorila neka fabrika. Svaki dan na stotine njih prođe pored mog salona, ma hiljade njih, ali nijedan ne dolazi da se šiša - priča Verica.

Južn aKoreja, šišanje, Hvang Kjo-an
foto: AP / Lee Jin-man

Zbog toga je došla na sjajnu ideju i odlučila da kupi tablu, na kojoj je napisala nešto što je privuklo neverovatnu brojku mušterija za svega jedan dan.

- Razmišljam, 1.000 Kineza puta 600 dinara jednako Dubai 15 dana pun pansion. I, eto, ne budem ja lenja, potražim onu tablu sa kredom i prevedem na kineski jezik i napišem na njoj ''šišam uz kinesku muziku'', pa stavim to ispred salona. Naredna tri sata sedim i zakazujem Kineze, njih 300 je zakalo friziranje - zaključuje Verica.

kurir.rs/TikTok

Bonus video:

02:29

MARIO IZ NOVOG SADA NAPRAVIO NAJVEĆU FRIZURU NA SVETU! Umetničko delo visoko 4 metra i teško 14 kilograma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track