"OVO JE DŽABE!" OGLAS ZA PRODAJU KUĆE ODUŠEVIO POTENCIJALNE KUPCE: Cena 16.000 evra za kuću od 95 kvadrata! Uz kuću ide i OVO!
Foto: Shutterstock

dobra ponuda

"OVO JE DŽABE!" OGLAS ZA PRODAJU KUĆE ODUŠEVIO POTENCIJALNE KUPCE: Cena 16.000 evra za kuću od 95 kvadrata! Uz kuću ide i OVO!

Novčanik -

Mnogi se odlučuju za beg iz grada i kupovinu nekretnine na selu, a na oglasima se mogu naći placevi i kuće po veoma povoljnim cenama.

Jedna kuća u Velikoj Ježevici prodaje se za 16.000 evra.

- Prodajem kuću u Velikoj Ježevici na 540m nadmorske visine, udaljena od Požege 18km, a sa druge strane Divčibare na 25km. Kuća od 95kv se nalazi na mirnom i izolovanom mestu, nema komšija pored. Deo puta do kuće je zemljani. U kući se nije živelo godinu dana ali ima sve uslove za život. Struja monofazna, voda izvorska koja ide u zatvoren bazen. Ima letnja kuhinja, šupa, garaža i velika štala. Uz kuću ima 2,4 ha zemlje. Svi papiri su uredni - navedeno je u oglasu koji je objavljen na društvenim mrežama u grupi "Povratak na selo".

kuća, selo
foto: Printscreen Facebook

Priložene su i fotografije.

Korisnici su se oduševili ovom ponudom.

- Ovo je džabe! Srećna prodaja! - navodi se u jednom od komentara.

Mnogi su tražili od vlasnika da objavi i fotografije unutrašnjosti kuće.

- Za nekoga ko hoće da radi, raj na zemlji, štala, zemlja, zdrava voda vazduh, raj... - napisala je jedna korisnica.

Bonus video:

01:46

PALA PRODAJA STANOVA, A CENE I DALJE SKAČU U NEBESA! Agent za nekretnine otkrila: Prodaja se zatvara tek kad JEDNA STRANA POPUSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track