PEČENICA ZA 2.500 DINARA, ŠUNKA NA AKCIJI 1.000: U ovoj domaćoj radnji ni na sniženju se ne pipa, izazvali HAOS na mrežama!
Foto: Printscreen/TikTok

papreno

PEČENICA ZA 2.500 DINARA, ŠUNKA NA AKCIJI 1.000: U ovoj domaćoj radnji ni na sniženju se ne pipa, izazvali HAOS na mrežama!

Novčanik -

Komforan život danas iziskuje veću količinu novca, nego inače, što snimak koji je osvanuo na internetu i dokazuje. Naime, jedna domaća prodavnica rešila je da suhomesnate proizvode ponudi po cenama koje su mnoge ostavile bez teksta.

Ako želite da sebi i porodici obezbedite suvu pršutu, morate da izdvojite simboličnih 2.500 dinara za kilogram, dok je obična pršuta 1.099 dinara. Takođe, tu je i svinjski vrat od 1.299 dinara, ali postoje i akcije, kako bi bilo pristupačno za "svačiji" džep.

Stišnjena šunka u omotu je "samo" 999 dinara, što je u odnosu na prethodno navedene cene i te kako "povoljno".

Potom, u ponudi se našla i pašteta koja je bila na sniženju od 129 dinara, a po nižoj ceni našle su se i čokolade od 300 grama, za 379 dinara.

Novac, Pare, Evri, Dinari, IZBRISANA JE SA PROFIMEDIE
foto: Profimedia

Naravno, kad pojedete ovako skup obrok, pa se zasladite čokoladom na "sniženju", red je i da se malo zalije, pa se na akciji našao i sok za 120 dinara.

kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track