KAFA EVRO, SLADOLED 2€, PICA SAMO 1,2 €, A OVO JE BESPLATNO: Svi misle da je ovde sve preskupo, ali može da se uživa za SAMO 10 €
Foto: Printscreen/TikTok

jeftino

KAFA EVRO, SLADOLED 2€, PICA SAMO 1,2 €, A OVO JE BESPLATNO: Svi misle da je ovde sve preskupo, ali može da se uživa za SAMO 10 €

Novčanik -

Jedna od najposećenijih turističkih destinacija je italijanska prestonica, odnosno Rim. Kako važi za jednu od skupljih lokacija, teško je poverovati da može nešto da se pojede i popije za svega deset evra. Međutim, ipak postoje stvari koje mogu da se pronađu za taj novac, kao što je pica od 100 grama za svega 1,2 evra.

00:15

Da li ste posetili Rim?

Na TikToku se često nalaze videi u kojima influenseri predstavljaju povoljne lokacije za ručak ili piće, koje mogu da posluže njihovim pratiocima da ne potroše ceo budžet na jednom putovanju.

''Šta možete kupiti u Rimu za 10 evra?'', glasi naslov videa na koji smo naišli.

U njemu se navodi da pica od 100 grama može da se pojede za svega 1,2 evra, Aperol možete popiti za pet evra, a suveniri mogu da se pazare za evro.

00:15

Rezerviši putovanje u Rim po promo ceni na najboljaputovanja.rs

Suppli iznosi dva evra, kugla sladoleda, takođe, dva, sendvič sedam evra, kafa jedan evro, dok je ulaz u Koloseum potpuno besplatan, sa čim ljudi u komentarima nisu bili saglasni, jer ističu da su za posetu Koloseumu morali da izdvoje čak 90 evra.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track