BEOGRAĐANKA RUČALA U RESTORANU I TEK KAD JE PLATILA RAČUN VIDELA DA JE PREVARENA: Odmah pozvala konobara, a on se ovako pravdao!
Foto: Profimedia

podla obmana

BEOGRAĐANKA RUČALA U RESTORANU I TEK KAD JE PLATILA RAČUN VIDELA DA JE PREVARENA: Odmah pozvala konobara, a on se ovako pravdao!

Novčanik -

Često se građani žale na obmane trgovaca, ali i ugostitelja, a jedna Beograđanka tvrdi da u jednom restoranu na Banovom brdu nisu iste cene u jelovniku i na računima gostiju.

Na prestoničkoj Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava u kojoj jedna korisnica tvrdi da je prevarena od strane ugostitelja.

- Danas sam ručala u restoranu na Banovom brdu i stigao mi je račun koji je ili nije bio uvećan u odnosu na cene iz menija. Urnebes na primer košta 65 dinara u meniju, a na računu 85. Pileći štapići (dobila nugetts koji je trebao da košta isto kao štapići kako je rekao konobar) su u meniju 495, a na računu 540 dinara. I cene burgera i svega ostalog se razlikuju samo taj papir nisam uslikala, to je posebna akcija - napisala je ona u objavi i nastavila:

račun, potrošač, restoran
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Platila sam račun automatski i tek onda uporedila cene. Kada sam skrenula pažnju konobaru pravdao se da ne zna da su cene promenjene i izvinio se.

Osećam se prevareno i svakako sam se već žalila jer ovo spada u obmane kupaca. Samo želim da skrenem pažnju ljudima da obavezno pogledaju šta plaćaju jer ugostitelji se služe raznim trikovima očigledno - istakla je Beograđanka u objavi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja