SAD MOŽE I 500 DINARA JEFTINIJE! Svi šokirani akcijskom cenom toalet papira u radnjama: "I sad je napumpana i nerealna!" (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

polemika

SAD MOŽE I 500 DINARA JEFTINIJE! Svi šokirani akcijskom cenom toalet papira u radnjama: "I sad je napumpana i nerealna!" (FOTO)

Novčanik -

Na društvenoj mreži X (Tviter) pojavila se objava sa fotografijom iz jednog marketa gde toalet papir na akciji košta 349 dinara, dok mu je redovna cena pakovanja od deset rolni bila čak 849 dinara!

Sudeći po reakcijama u komentarima ova cena je oduševila mnoge potrošače jer smatraju da je to daleko prihvaljivija cena od one redovne, dok se drugi pitaju otkud tolika razlika u cenama.

- E, da, izgleda da prodaja papira od 849 dinara za 10 rolni ne ide baš najbolje - navodi se u objavi sa fotografijom na kojoj se vidi akcijska cena od 349 dinara.

Ova objava je pokrenula lavinu komentara potrošača.

supermarket, prodavnica, hrvatski hipermarket
foto: Printscreen/YouTube

- A znači može da se spusti za 500 kinti čak. Tamo odavno ne kupujem jer su toliko nabili cene da nije normalno - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Redovna napumpana cena je preko 500 dinara, a onda ga snize na akciji.

Ipak, neki kupci smatraju da i akcijski iznos nije realan.

toalet papir
foto: Printscreen/X

- I ta napisana cena je nerealna - glasi jedan od komentara.

Podsetimo, potrošači su primetili i da se u pojedinim radnjama krade po jedna rolna tolalet papira, dok je cena za pojedina pakovanja premašila i čak 1.400 dinara u pojedinim marketima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja