EVO KOLIKO SADA KOŠTA KARTA ZA LET IZMEĐU BEOGRADA I TEL AVIVA: Oglasila sa "Er Srbija" s tačnim cenovnikom! Do 19. sve raprodato
Foto: Printscreen

krizna situacija

EVO KOLIKO SADA KOŠTA KARTA ZA LET IZMEĐU BEOGRADA I TEL AVIVA: Oglasila sa "Er Srbija" s tačnim cenovnikom! Do 19. sve raprodato

Novčanik -

Povodom napisa u pojedinim medijima u kojima se spekuliše u vezi sa navodnim cenama karata na letovima "Er Srbije" između Beograda i Tel Aviva, iz nacionalnog avio-prevoznika najoštrije demantuju sve takve tvrdnje.

Nije prvi put da se u pojedinim medijima pojave insinuacije i potpune neistine u vezi sa cenama karata, u situacijama kada "Er Srbija" leti u posebnim okolnostima i pomaže građanima Republike Srbije i drugih zemalja da što lakše i brže stignu do željene destinacije, navodi kompanija u saopštenju.

Er Srbija
foto: Er Srbija

- Na samom početku aktuelne bezbednosne krize u Izraelu kompanija je odlučila da neće menjati cene karata u odnosu na prethodni period, da ne bi dodatno komplikovala već složene okolnosti u toj zemlji - ističu iz "Er Srbije".

S tim u vezi, najniža cena karte na letovima iz Tel Aviva za Beograd u narednom periodu je 167 evra po smeru. U periodu od 9. do 12. oktobra većina putnika je svoju kartu platila 285 evra po smeru, sa svim uključenim taksama.

Prvi let "Er Srbije" iz Tel Aviva na kojem ima slobodnih mesta je 19. oktobra i za njega se mogu kupiti karte u ekonomskoj klasi po ceni počev od 252 evra po smeru, sa svim uključenim taksama.

- S obzirom na situaciju, dolazi i do povremenih otkazivanja od strane putnika, pa se pojedina sedišta ubrzo potom mogu naći u prodaji. "Er Srbija" savetuje putnicima koji žele da kupe karte na toj liniji da svakodnevno prate dostupnost avio-karata na željenim letovima - poručili su iz nacionalne avio-kompanije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track