"BAŠ SAM SE RADOVALA, A NIKO ME NIJE NI OBAVESTIO ŠTA SE DEŠAVA" Penzionerka uplatila odmor u Paraliji, pa debelo prevarena
Foto: Shutterstock

"BAŠ SAM SE RADOVALA, A NIKO ME NIJE NI OBAVESTIO ŠTA SE DEŠAVA" Penzionerka uplatila odmor u Paraliji, pa debelo prevarena

Novčanik -

Ispred lokala u ulici Omladinska broj 32, gde se nalazi turistička agencija "Guliver" koja je iznenadno zatvorena, građani su dolazili da traže objašnjenje za ovakva neočekivana dešavanja, ali su naišli samo na zaključana vrata.

Među njima, jedna penzionerka se požalila da sada ostaje bez dugo planiranog i željno očekivanog letovanja.

- Ne znam razlog. Oni su bili posrednici. Niko me nije ni obavestio, pročitala sam na internetu vest. Odoh sada u turističku inspekciju da ih prijavim. Uplatila sam letovanje u Paraliji u Grčkoj od 8. septembra i baš sam se radovala. Smeštaj za 10 dana sa mojim prevozom bio je 230 evra - kaže penzionerka iz Kraljeva.

Gospođa je bila ogorčena, jer je kako kaže "pokradena za letovanje".

Svi računi agencije sem jednog blokirani

Podsetimo, turistička agencija "Guliver" iz Kraljeva zatvorena je zbog navodnih finansijskih poteškoća, a svi računi agencije sem jednog su blokirani, brojni građani ostali su uskraćeni za letovanje, ali i objašnjenje ko će im nadoknaditi štetu i vratiti novac za odmor na koji nisu otišli.

Još uvek nije poznato koliko je putnika ostalo bez para i letovanja, a mnogima je sumnjivo kako je agencija naprasno zatvorena, a nisu baš svi računi u blokadi. Kako smo nezvanično saznali jedna od vlasnica agencije je na bolovanju.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track