SRBI ODUŠEVLJENI CENAMA HRANE U OVOM MESTU U GRČKOJ: Ovde sve jeftinije nego u Beogradu! Ali jedna stvar im se ne sviđa (FOTO)
Foto: Shutterstock

obavezno se informisati pre letovanja

SRBI ODUŠEVLJENI CENAMA HRANE U OVOM MESTU U GRČKOJ: Ovde sve jeftinije nego u Beogradu! Ali jedna stvar im se ne sviđa (FOTO)

Novčanik -

Bez obzira na to gde letujemo ili planiramo da odemo na godišnji odmor neophodno je da se prethodno obavestimo o cenama prvenstveno hrane, pića, smeštaja.

Naime, Grčka je iz godine u godinu jedna od omiljenih destinacija Srba, a ove godine su cene otprilike za deset odsto više u odnosu na prethodnu godinu u pojedinim mestima.

U Fejsbuk grupi Live from Greece objavljena je fotografija na kojoj se vidi cenovnik iz jednog ugostiteljskog objekta u Nei Poriju.

Na fotografiji se vidi da na primer burger košta 9,50 evra, pileći file 9,90, a sa sosom 10,80 evra, morski rižoto 12,90, rukola salata 7,90, lignje 9,50 evra.

Nei Pori, Grčka, cene
foto: Printscreen Facebook/Live from Greece

Ova objava je pokrenula lavinu komentara korisnika ove grupe.

- Ukoliko ne letujete svake godine u Nei Poriju onda nemate pojma da su ove cene skoro pa iste kao i prethodne sezone. Možda vam više odgovara da odete u Crnu Goru gde su cene tri puta veće što u restoranima, što na plažama. Cene su i više nego pristupačne i da vam kažem za 10 dana letovanja konkretno Nei Pori možete jesti za dosta povoljnije cene tipa morske plodove nego negde u Beogradu - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

Grčka
foto: Shutterstock

- Meni je sasvim dovoljan podatak da je cena girosa u Grčkoj oko četiri evra, a u Nišu ga plaćam 450 dinara.

Međutim, jedan korisnik je dodao da je u Leptokariji jeftinije.

- Ove cene su super, bio sam u Pefkohoriju i prezadovoljan sam - navodi se u jednom od komentara dok u drugom stoji:

- Super povoljne cene, u Beogradu je skuplje - glasili su neki od komentara, ali su mnogi napisali da su ove porcije male.

Kurir.rs

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track