"OD JEDNOG PILETA SAM NAPRAVILA 17 OBROKA I 6 UŽINA": Evo šta je četvoročlana porodica sve POJELA od ovog mesa, iznenadićete se!
Foto: Profimedia

evo šta je sve napravila

"OD JEDNOG PILETA SAM NAPRAVILA 17 OBROKA I 6 UŽINA": Evo šta je četvoročlana porodica sve POJELA od ovog mesa, iznenadićete se!

Novčanik -

Na jednoj Fejsbuk grupi osvanula je objava mame koja uspeva da od jednog pileta napravi 17 glavnih obroka i 6 užina.

"Želim da podelim s vama šta sam sve pripremila od samo jednog pileta koje sam kupila u supermarketu. Prvo smo jeli pečenu piletinu s krompirom, šargarepom, tikvicama, karfiolom, prazilukom, kupusom i umakom. Od toga su ispale tri porcije. Zatim smo pojeli ostatke toga uz pire - dva obroka. Odlučila sam da napravim pitu od piletine i povrća, a ispale su mi četiri porcije", kaže ona.

Piletina, Recept
foto: Shutterstock

Za jedan ručak još su pojeli sendviče od piletine, a od kostiju je napravila bujon koji joj je odlično poslužio za pripremu supe od tikve i varivo od piletine i pasulja, prenosi The Sun.

Sendvič
foto: Profimedia

Verovali ili ne, ali mesa je i nakon toga još ostalo, pa je pripremila uštipke (8 komada) i zamrznula ih kako bi imala za jedan brzo gotov obrok. Iako nije spomenula koliko ima članova porodice, ljudima je neverovatno da joj je tako nešto uspelo.

"Kako ljudi uspevaju da naprave toliko stvari od jednog pileta? Ja imam sreće ako jedno pile bude dovoljno za naš obrok, a četvoro nas je", kaže jedna žena.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:00

Zapečena piletina u bešamel sosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja