SINIŠA DAJE KUĆU I IMANJE BEZMALO ZA DŽABE: Sve ovo nudi za 7.000 €, u čuvenom mestu - Plac prelep, ovakav se retko nalazi
Foto: Printscreen, Shutterstock

SINIŠA DAJE KUĆU I IMANJE BEZMALO ZA DŽABE: Sve ovo nudi za 7.000 €, u čuvenom mestu - Plac prelep, ovakav se retko nalazi

Nekretnine -

Nisu na oglasima uvek u ponudi kuće kao iz bajke, već na istima ume da se nađe i imanje koje nosi pečat neki prošlih decenija, koje pre svega traži dosta truda i pažnje oko ponovnog oživljavanja prostora za život.

Ovakvo jedno imanje, ali i kuća, nudi se u okolini Šida, u mestu koje se zove Privina Glava. Gazda Siniša imanje prodaje za 7.000 evra, ali dodaje da cena nije fiksna.

- Na prodaju kuća u lošem stanju, na placu od 6 ari, vlasnik, moguć priključak struje, vode, telefona, interneta i plina. Cena: 7.000 evra (nije fiksna), Privina Glava (opština Šid) - stoji u ovom oglasu.

Na slikama se zaista može videti da skuća nije u bajnom stanju, ali da je plac koji se nudi sasvim dovoljan da započinjanje gradnje novog objekta, za one koji ne žele da se upuštaju u renoviranje postojećeg.

Inače, mesto u kom se nalazi kuća je daleko poznato po manastiru Privina Glava. Privina (Pribina) Glava je najzapadnije smešten manastir od svih 16 Fruškogorskih manastira i nalazi se u krajnje zapadnom delu Fruške gore, na oko pet kilometara severoistočno od grada Šida. Manastirska crkva je posvećena Saboru Svetih Arhanđela. Smatra se da je manastir podignut u 12. veku.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook

biznis.kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track