STANOVI U JEDNOM SRPSKOM GRADU IDU KAO ALVA: Evo zašto nikada nisu bili ovako traženi! Ovde svako nađe idealno mesto za sebe
Foto: Shutterstock

STANOVI U JEDNOM SRPSKOM GRADU IDU KAO ALVA: Evo zašto nikada nisu bili ovako traženi! Ovde svako nađe idealno mesto za sebe

Nekretnine -

Kragujevac, grad sa bogatom istorijom i razvijenom infrastrukturom, postao je atraktivna destinacija za kupovinu stanova. Tržište nekretnina je u porastu, sa sve većom potražnjom i rastom cena. Investitor Vid Invest izdvaja se kvalitetnom ponudom stanova, kombinacijom modernog dizajna i pristupačni

U poslednjih nekoliko godina, potražnja za stanovima u Kragujevcu značajno je porasla. Razlozi za ovo su mnogobrojni: povoljne kamatne stope na stambene kredite, sve veći priliv studenata zbog prisustva univerziteta, ali i dolazak novih radnih mesta zahvaljujući industrijskim zonama koje privlače investitore.

Na tržištu se mogu pronaći različiti tipovi stanova, od garsonjera do trosobnih i četvorosobnih stanova, što znači da postoji širok izbor za sve potrebe i budžete. Posebno su traženi stanovi u novogradnji, zbog modernog dizajna, energetske efikasnosti i kvalitetnih materijala.

Kretanje cena

Cena kvadrata u Kragujevcu varira u zavisnosti od lokacije, kvaliteta gradnje i tipa zgrade. U centralnim delovima grada, cena kvadrata novogradnje kreće se između 1.300 i 1.600 evra, dok su cene u prigradskim delovima nešto niže, i iznose između 1.000 i 1.300 evra po kvadratu.

Investitori poput Vid Invest posebno su doprineli u izgradnji kvalitetnih stambenih objekata na atraktivnim lokacijama. Njihovi projekti nude ne samo moderan dizajn i funkcionalnost, već i povoljne uslove kupovine, čime privlače različite kategorije kupaca, od mladih porodica do investitora.

Ponuda Vid Invest

Vid Invest je ime koje se sve češće pominje kada je reč o kvalitetnoj novogradnji u Kragujevcu. Njihovi stambeni projekti odlikuju se modernom arhitekturom, pažljivo biranim lokacijama i visokim standardima gradnje. Ako ste u potrazi za stanom koji kombinuje funkcionalnost, kvalitet i povoljnu cenu, svakako bi trebalo da razmotrite ponudu Vid Invest.

Njihovi stanovi su osmišljeni tako da odgovaraju savremenim potrebama, sa posebnim akcentom na energetski efikasna rešenja i vrhunske materijale. Bilo da tražite stan za život ili investiranje, Vid Invest vam nudi rešenja koja zadovoljavaju sve vaše potrebe.

Pozivamo vas da pogledate njihovu aktuelnu ponudu stanova i pronađete dom iz snova u Kragujevcu. Kvalitetna gradnja, moderna rešenja i pristupačne cene su ono što čini ponudu Vid Invest izuzetno atraktivnom.

Kragujevac je grad u usponu, a tržište nekretnina prati ovaj trend. Bez obzira da li ste kupac ili investitor, ponuda na tržištu je raznolika i omogućava da pronađete idealan stan za svoje potrebe. Posebno se izdvajaju projekti Vid Invest, koji kombinuju sve ono što savremeni kupci traže – kvalitet, funkcionalnost i povoljnu cenu. Ne propustite priliku da istražite njihovu ponudu i pronađete svoj novi dom u Kragujevcu.

Biznis.kurir.rs/Sasomange

Bonus video:

01:55

DA LI JE SIGURNIJE ULAGATI U ZLATO ILI U NEKRETNINE? Stručnjaci izneli benefite i rizike dvaju najsigurnijih investicija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track