NA NAJLEPŠOJ PLAŽI JADRANA GRADI SE PRESTIŽAN PORODIČNI KOMPLEKS: Sve će prštati od luksuza, ulaže se 160 miliona €
Foto: Youtube Printscreen

NA NAJLEPŠOJ PLAŽI JADRANA GRADI SE PRESTIŽAN PORODIČNI KOMPLEKS: Sve će prštati od luksuza, ulaže se 160 miliona €

Nekretnine -

Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u poslednjoj deceniji u Ulcinju u Crnoj Gori počeće u novembru ove godine, a procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona evra. Naime, najavljen je početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa “Porta Rai”

Ovaj kompleks će biti smešten na Velikoj plaži, najdužoj peščanoj plaži u Evropi, pružajući posetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Imaće pet zvezdica i nudiće ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dečije sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom i u kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posetioci kompleksa.

Vrata raja
foto: Promo

- Cilj nam je da u novembru ove godine osiguramo početak gradnje, a plan je da ceo projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine. Verujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najlepšoj plaži jadranskog primorja - rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru.

1 / 3 Foto: Promo

- Rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo, ali je najveći fokus u razvoju posvećen sadržajima za decu i porodice. U skladu sa tim, zadovoljstvo mi je i što će ceo kompleks biti smešten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima, jer želimo da stvorimo ambijent po meri čoveka - rekao je on.

biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track