"MAJSTORI SU NAM UNIŠTILI STAN U CENTRU GRADA, ŠTETA JE VIŠE OD 5.000 EVRA" Daniela nije nadgledala radove pa gorko zažalila
Foto: Printscreen

"MAJSTORI SU NAM UNIŠTILI STAN U CENTRU GRADA, ŠTETA JE VIŠE OD 5.000 EVRA" Daniela nije nadgledala radove pa gorko zažalila

Nekretnine -

Daniela Perica, dizajnerka iz Budaka na društvenoj mreži TikTok podelila je svoje neprijatno iskustvo koje je imala s majstorima.

Muke po majstorima su postala svakodnevica i malo je onih koji nemaju neku lošu priču kada je reč o uređenju doma. Počevši od postavljanja cevi, struje do onog obično najriskantnijeg dela, a to je postavljanje keramike ili podova. Daniela je ovom prilikom odlučila svima da pokaže šta joj se desilo.

- Projekat na kom radimo je kompletna adaptacija stana. Radi se o stanu u starogradnji u samom srcu Zadra. S izvođačem radova smo pre ovoga odradili jedan manji projekat i sve je bilo u redu. Upravo iz tog razloga izvođača nismo nadgledali sve vreme, a na kraju smo imali šta i da vidimo. Nakon što smo pozvali druge majstore da poprave štetu njihova je pretpostavka bila da u procesu postavljanja keramike u kupaonici nije stavljena impregnacija na zidove, koja ima funkciju da smanji i ujednači upijanje podloge. I na onaj deo na kom je postavljena nije bio ispravan način na koji se lepe pločice (potrebno je lepkom namazati i pločicu i zid/pod), nikako nije smelo da se lepak nanosi u kuglama, pogotovo na podu jer tako ostaju prazni delovi na koje kad bi nešto palo - pločica puca - objasnila je Daniela.

Daniele kaže da je ukupna šteta bila 5.000 evra za sve troškove koje je podmirio izvođač. Dok će se finansijska šteta za klijenta ogledati kroz gubitak od potencijalnog najma, a vremenski je projekat unazađen za mesec i po dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track