IZNAJMILE STAN U NIŠU I ZATEKAO IH POTPUNI HAOS: Pozvale vlasnika da reši problem, a on pokušao da ih prevari, odmah su POBEGLE!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

bez srama

IZNAJMILE STAN U NIŠU I ZATEKAO IH POTPUNI HAOS: Pozvale vlasnika da reši problem, a on pokušao da ih prevari, odmah su POBEGLE!

Nekretnine -

Influenserka je odlučila da sa drugaricom iznajmi stan u Nišu, kako bi završila obaveze, a ujedno se i malo provela. Ipak, ono što nije očekivala jeste da će je umesto sređene, prijatne prostorije koja je prikazana na Bukingu, zateći paučina, priljavština i "tona" prašine.

- Drugarica i ja smo se dogovrile da odemo do Niša, jer sam imala neke obaveze, a i da se vidimo sa drugaricom koja živi ovde. Tako smo mi pronašle smeštaj na Bukingu, izgledao je čisto, uredno, lepo i imao je super recenzije. Kada smo stigle u Niš, gazda je bio jako korektan, a mi smo platile odmah - priča influenserka.

Stanodavac
foto: Shutterstock

Kako je dalje istakla, ono što ih je sačekalo nije ni podsećalo na sobu sa sajta.

- Sačekao nas je grozan, opojan miris dima jedne prostorije koja nije provetrena, pokidane i prljave zavese, daljinski koji je bio beo od prašine, prljavi podovi, neuredno kupatilo, sudopera... U želji da izbegnemo neprijatnost koju ne bi trebalo da osećamo, otišle smo da kupimo neke stvari za higijenu, i napisale mu "da li postoji mogućnost da stan bude očišćen?". On nam je rekao da postoji mogućnost, i da javimo kada nismo u stanu - dodala je ona.

novac, pare
foto: Profimedia

Ipak, stanodavac je "magično" očistio stan za svega 15 minuta.

- To nam je odmah bilo sumnjivo. Kad smo se vratile u stan sve je bilo apsolutno isto. Pokupile smo stvari, otišle kod drugarice i napisale da očekujemo da nam vrati deo novca, odnosno bar polovinu, jer su nam uslovi nehigijene bili neprihvatljivi. Sutra smo se našle sa njim, on nam je vratio novac bez ijedne jedine reči - istakla je influnerserka.

kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track