SRBI GLEDAJU OGLAS I TRLJAJU OČI: Kuća sa 20 ari placa i 30 oraha, a CENA - ŠOK! Nudi i zamenu za auto, a ima i 2 IDEJE ZA BIZNIS
Foto: Shutterstock, Printskrin/Facebook

primamljiva ponuda

SRBI GLEDAJU OGLAS I TRLJAJU OČI: Kuća sa 20 ari placa i 30 oraha, a CENA - ŠOK! Nudi i zamenu za auto, a ima i 2 IDEJE ZA BIZNIS

Nekretnine -

Kuću sa pogledom na tri planinska vrta, plac od 20 ari i 30 zrelih stabala oraha izvesni Ignjat oglasio je na jednoj grupi na Fejsbuku za prodaju jeftinih nekretnina. Cena? Za ne poverovati, samo 7.000 evra.

Da ponuda bude još zanimljivija, vlasnik ovog imanja je istakao da je spreman da isto menja i za automobil do 5.000 evra, uz doplatu razlike u ceni u evrima.

On je uz fotografije napisao i sledeće:

- Na prodaju vikendica i plac od 20 ari koji se nalazi u Miraševcu (3 km od Rače Kragujevačke), do vikendice je asfaltni put. Na placu se nalazi bunar zidan od kamena koji je na 500 metara od Miraševačke banje, gde se nalazi lekovito blato i lekovita voda, koja leči sve vrste reume i bolest očiju. Sa vikendice je pogled na Homolje, Visak i Rudnik, pravi raj za oči i za odmor. Na placu su posađena 30 oraha, pre 2 godine, uredno održavani. Pravi plac i vikendica za odmor i za uživanje sa prelepim pogledom. Vikendica je od pvc kontejnera (dakle montažna) sa izolacijom i novim stvarima unutra. Vikendica je pokrivena limom (imitacija crepa) kao i dve terase koje su isto pokrivene. Bez struje, ali može da se uvede, na 20 metara je od glavne struje, istakao je izvesni Ignjat.

Kuća
foto: Printskrin/Facebook

Doduše, vlasnik je napravio malu zbrku jer je u dve različite grupe dao dve različite cene: u jednoj 7.000 evra, u drugoj 11.000 evra.

Mnogi su ga u komentarima odmah upitali za broj telefona, ali ima i onih koji su ustuknuli na pomen PVC kontejnera iako je širom sveta taj vid brze gradnje široko rasprostranjen.

Uz vikendicu, Ignjat je indirektno ponudio i dve šanse za biznis.

Kako kaže, nekretnina može da se izdaje za vikend u prirodi nadomak poznate banje s mineralnom vodom ili da se za koju godinu beru pare sa zasada oraha koji su inače,kao i lešnici, poprilično skupi!

Kurir.rs/Blic Biznis

Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track