SKORO PA DŽABE! DRŽAVA PRODAJE JEFTINE KUĆE - 130 kvadrata za nešto više od 4.000 €, spisak dugačak, evo šta je sve u ponudi
Foto: YouTube/ AgroTV Srbija

BAGATELA

SKORO PA DŽABE! DRŽAVA PRODAJE JEFTINE KUĆE - 130 kvadrata za nešto više od 4.000 €, spisak dugačak, evo šta je sve u ponudi

Nekretnine -

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini Republike Srbije, a na dugačkom spisku našlo se i nekoliko nekretnina na teritoriji grada Zrenjanina, odnosno srednjeg Banata.

Tako je na prodaju ponuđena kuća u Tarašu, u Proleterskoj ulici, površine 150 kvadrata, i zemljište na kojoj se nalazi, po početnoj ceni od 15.826 evra.

Kuće, Stanovi, Banat, Nekretnine, Cene Stanova

Na prodaju je oglašen i stan u zgradi kolektivnog stanovanja u Banji Rusanda. Stan je površine 61 kvadrat, a početna cena je 34.655 evra. U Bočaru, u Dobrovoljačkoj ulici, nudi se objekat površine 131 kvadrat, kao i zemljište ukupne površine 787 kvadratnih metara, po početnoj ceni od 4.438 evra. U Belom Blatu, u Ulici Maršala Tita, na prodaju je ponuđen poljoprivredni objekat od 374 kvadrata, kao i zemljište površine 26 ari i 18 kvadrata. Početna cena je svega 7.852 evra.

kurir.rs/Dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja