TROSOBAN STAN PO CENI GARSONJERE: Ljudima se ne može ugoditi: ''Bilo bi dobro samo da ovo nije podrum'', a evo šta im još smeta!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

pristupačno

TROSOBAN STAN PO CENI GARSONJERE: Ljudima se ne može ugoditi: ''Bilo bi dobro samo da ovo nije podrum'', a evo šta im još smeta!

Nekretnine -

Koliko je ljudima najteže ugoditi, pokazuje nam njihova reakcija kadaim je ponudjen na TikToku stan od 75 kvadrata po ceni garsonjere, odnosno 88.000 evra. Iako su, u poslednje vreme, cene nekretnina skočile u nebesa, ljudima je teško ugoditi, pa pronalaze zamerke i za one koje su malo pristupačnije.

Naime, u ponudi je trosoban stan po ceni garsonjere u Beogradu na Konjarniku, u neposrednoj blizini škola, vrtića i marketa.

- Stan se nalazi u prizemlju u zgradi sa četiri stana i ima 75 metara kvadratnih. Prekoputa je i park, a blizu su auto-put i brojne autobuske stanice. Cena za ovakav stan je 88.000 evra - priča Predrag.

00:27

Trosoban stan na Konjarniku

Stan ima dugačak hodnik, a sa strane se nalaze prostorije, koje mogu da se opreme po želji. Kupatilo je standardno uređeno, a svih 75 kvadrata je u podnim pločicama.

Nakon prikazane ponude, usledile su reakcije ljudi na ovu objavu: ,,Ovo je sve, samo ne trosoban stan'', ,,Cena bi bila dobra da ovo nije podrum'', ,,Stan je ukopan, a nema ni parketa'', ,,Daleko je to od Beograda'', ,,Nije za život, ali je dobar za poslovni prostor'', bili su samo neki od oštrih komentara.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track