ČETVOROSOBAN STAN U BRAĆE JERKOVIĆ 130 EVRA! Ovaj oglas šokirao podstanare: Devojka zanemela kad otkrila šta se krije iza svega!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

OPREZ!

ČETVOROSOBAN STAN U BRAĆE JERKOVIĆ 130 EVRA! Ovaj oglas šokirao podstanare: Devojka zanemela kad otkrila šta se krije iza svega!

Nekretnine -

U poslednje vreme sve je više prevara sa oglasima za izdavanje stanova počev od objavljivanja fotografija tuđih nekretnina pa sve do oglasa iza kojih se kriju lažni stanodavci.

Jedna devojka na u grupama za izdavanje stanova na društvenim mrežama objavila prepisku i upozorenje za jedan oglas za izdavanje stana u beogradskom naselju Braće Jerković za svega 130 evra.

- Prevara! Zamislite četvorosoban stan 130 evra Braće Jerković (cena mu je tako mala jer je na "periferiji"). IŠla sam da vidim dokle može da ide ljudska glupost i zlo i to je očito predaleko. Žena piše komentare kako izdaje stan i kad se javite u inboks ako ste devojka piše vam, a ako ste muškarac onda daje broj i više nije Svetlana nego Stevca tako da još jedan u nizu manijaka koji mene nikako da zaobiđu - navodi se u upozorenju devojke koja je objavila i prepisku sa stanodavcem.

stanovi, prevara
foto: Printskrin/Facebook

Ispod objave su se nizali komentari članova grupe među kojima su pojedini napisali da je obaj stanodavac koji se predstavlja i kao žena i kao muškarac nudila ovaj stan za 100 i za 130 evra.

- Meni dala broj lika koji radi kablove i ne javlja se - napisao je jedan muškarac, dok su mnogi naseli na ovaj oglas prvenstveno zbog cene.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

EVO GDE ŽIVE STUDENTI KOJI NE NAĐU MESTO U STUDENTSKOM DOMU! Kirije jeftinije nego u periodu od pre 6 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track