VLASNIK OD GARAŽE NAPRAVIO GARSONJERU I PRODAJE JE ZA 33.000 EVRA! Narod osuo paljbu: "Bedno je blaga reč za ovaj ĆUMEZ!" (FOTO)
Vlasnik prodaje garažu za 33.000 evra!, Foto: Printscreen Facebook

SKUPO

VLASNIK OD GARAŽE NAPRAVIO GARSONJERU I PRODAJE JE ZA 33.000 EVRA! Narod osuo paljbu: "Bedno je blaga reč za ovaj ĆUMEZ!" (FOTO)

Nekretnine -

Nakon dolaska Rusa i Ukrajinaca u Srbiji mnogi stanodavci povećali su cene mesečnih kirija, a mnogi su čak i od garaža napravili stanove koje prodaju ili iznajmljuju i to po paprenim cenama!

Nedavno je jedan oglas za prodaju garsonjere koja je napravljena od garaže izazvao haos na društvenim mrežama.

- Prodaje se garsonjera (garaža) u Borči, jako lepo mesto, sve je u blizini. Sa dozidanim delom (verandom) ukupno oko 21 m2. Komplet sređena sa stvarima, kuhinja, klima, veš mašina, televizor, TA peć. Visoki plafoni na 2.60. Cena 33.000 evra - navodi se u opisu oglasa.

garaža, garsonjera, cena, Borča
foto: Printscreen Facebook

Prodavac je priložio i fotografije.

- Realna cena je 20.000 evra, sve što je preko toga je puno. Taj stan, tj. garaža ne može da se uknjiži, niti legalizuje - navodi se u jednom od komenatara.

Jedna korisnica navela je da se u Italiji može naći stan po toj ceni.

- Da li u cenu spada i terapija za neki oblik depresije od boravka u ovakvom ćumezu? Bedno je blaga reč za ovo, a WC prva asocijacija na suicid! Sramota! - napisala je jedna korisnica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track