POGLEDAJTE LUKS STAN NA TOP LOKACIJI U BG - TRAŽE 1,3 MILIONA €: Dnevna soba veća od garsonjere! Par stvari posebno MAME KUPCE
Foto: TikTok/luka.stokic

čist luksuz

POGLEDAJTE LUKS STAN NA TOP LOKACIJI U BG - TRAŽE 1,3 MILIONA €: Dnevna soba veća od garsonjere! Par stvari posebno MAME KUPCE

Nekretnine -

Na prestižnoj lokaciji u Beogradu, koja predstavlja centralno mesto skupocenih nekretnina, na Dedinju može se naći stan od 300 kvadrata za neverovatnih 1.300.000 evra, koji ima čak i sopstveni spa centar.

Ovaj dom pruža savremen luksuz i prostore koji će zadovoljiti najistančanije ukuse i najzahtevnijeg kupca. A šta je to što ga čini toliko skupim, detaljno je prikazano u jednom videu na TikToku.

Stan ima dnevnu sobu, koja je raskošno opremljena, sa ogromnom bibiliotekom i plafonskim ozvučenjem. Postoji i centralni usisivač, koji možete da priključite bilo gde u kući.

Dedinje, nekretnina
foto: TikTok/luka.stokic

Tu je i ugaoni kamin, a u kuhinji je puno drvenih detalja, opremljena je najnovijim uređajima, dok su drveni držači za vina nešto što privlači veliku pažnju. Tu je i vinski frižider, ulazni hol sa gostinjskim toaletom i trpezarija sa kamenim stolom.

U produžetku se nalaze stepenice koje vode do, tzv. chill zone, iliti zone za opuštanje, koja desno ima izlaz u dvorište, a levo se odlazi u spavaći deo.

Kupatilo, koje je najmodernije opremljeno, sa hidromasažnom kadom, a po izlazu iz njega je cipelarnika sa automatskom rasvetom.

U tom delu se nalazi i prva spavaća soba, koja sa jedne strane ima TV, a sa druge sto za šminkanje, dok druga spavaća soba, koja je identična prvoj, na zidovima, umesto tapeta, ima plišani materijal.

1 / 6 Foto: TikTok/luka.stokic

Tu je i drugo kupatilo u ovom stanu, koje je možda i bolje opremljeno od prvog, zbog zanimljivijih detalja.

Na samom kraju hodnika nalazi se i poslednja soba u ovom stanu od 300 kvadrata, koja je najluksuznije opremljena i zato još može da se nazove i master sobom.

I za kraj, pomenuti spa centar sadrži saunu, sobu za opuštanje, kao i masažnu sobu, dok se pored nalazi teretana, a u sklopu stana uključena su i dva garažna mesta.

U komentarima su korisnici ove društvene mreže izrazili svoje impresije: ,,Nema bazen, a i samo dva garažna mesta'', ,,Oba bubrega moram da prodam da bih tu živeo'', ,,Garaža lepša od celog mog stana'', bili su samo neki od njih.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track