MATURANTI IZ RUME OD PROSLAVE NAPRAVILI ŠOU PROGRAM: Skroz skockani, ali bez besne limuzine, evo čime su su došli na slavlje
Foto: Printscreen/Instagram/sss_stevanpetrovicbrile/sremskenovine

oduševili

MATURANTI IZ RUME OD PROSLAVE NAPRAVILI ŠOU PROGRAM: Skroz skockani, ali bez besne limuzine, evo čime su su došli na slavlje

Moj biznis -

Maturanti Srednje stručne škole 'Stevan Petrović Brile' u Rumi napravili su pravi šou-program, kada su na svoje matursko veče pre nekoliko dana došli traktorima.

Jedan od učenika je prokomentariosao da je ovakav potez bio najoriginalniji mogući tj. da u pravom duhu predstavlja njihovo navršeno školovanje.

- Ovo je moj traktor, ovo su traktori mojih drugara, ovako smo došli jer smo pohađali poljoprivrednu školu - dodao je jedan od njih i svi su se složili da je ovo bilo u skladu sa njihovim smerom i školovanjem.

- Za ovu priliku smo ih posebno spremili, i bolje je ovo nego Mercedes jer njih ima svuda na putu a traktori se sve ređe viđaju.

Na ovoj objavi na Instagramu ljudi su iskazali potpuno oduševljenje onim što su videli.

Svi prisutni su bili vidno oduševljeni ovim gestom, koji se apsolutno ne viđa svaki dan, ali koji sigurno predstavlja originalnu ideju i pravi pokazatelj školovanja ovih mladih ljudi, koji sutra vrlo verovatno i planiraju da od poljoprivrede i zarađuju.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/sss_stevanpetrovicbrile/sremskenovine

biznis.kurir.rs/Sremske novine/R.V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja