ZVEZDINA LEGENDA POSTALA VEĆINSKI VLASNIK JEDNOG DUVANSKOG PREDUZEĆA: Iskeširao gotovo 12 miliona RSD za akcije firme u Ljuboviji
Foto: Marina Lopičić, Chris Howes/Wild Places Photography / Alamy / Profimedia

posle intera u ljuboviju

ZVEZDINA LEGENDA POSTALA VEĆINSKI VLASNIK JEDNOG DUVANSKOG PREDUZEĆA: Iskeširao gotovo 12 miliona RSD za akcije firme u Ljuboviji

Moj biznis -

Bivši fudbaler Vladimir Jugović povećao je svoj vlasnički udeo u ljubovijskom proizvođaču duvana, preduzeću Duvan, sa 24,99 procenata na 91,31 procenat, čime je postao njegov većinski vlasnik. Kako je saopštila beogradska berza, Jugović je u periodu od 24. januara do 13. februara kupio 7.808 akcija Duvana po ceni od 1.500 dinara za jednu (ukupno 11,7 miliona dinara).

duvan
foto: Kurir

Kapital društva podeljen je na 11.773 akcije od po 12.000 dinara nominalne vrednosti. U protekloj godini akcijama se nije trgovalo na berzi. Podaci Centralnog registra hartija od vrednosti Srbije pokazuju da je preostali udeo od oko 9 procenata Duvana u rukama brojnih domaćih privatnih lica, prenosi SeeNjuz.

Vladimir Jugović
foto: Starsport©

Jugović, jedan od Zvezdinih zvezda, tokom svoje karijere igrao je i za brojne vrhunske evropske timove kao što su Juventus, Inter i Atletiko Madrid.

(Kurir.rs/eKapija)

Bonus video:

09:51

Bratislav Jugović, Dejan Miletić i Dragoljub Kojčić o promenama u SNS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track