INOSTRANO PRIZNANJE: Nagrada za pouzdanost, sigurnost i kvalitet usluge

Naporan rad otvorio je put ka novim tržištima

INOSTRANO PRIZNANJE: Nagrada za pouzdanost, sigurnost i kvalitet usluge

InfoBiz -
Srpsko saobraćajno preduzeće „Lasta“ u glavnom gradu Rusije osvojilo prestižno priznanje Zlatne kočije 2013 za rezultate u oblasti transporta putnika

BEOGRAD - Trud se i te kako isplati.Decenijski uspesi SP „Lasta“ na tržištu saobraćajne usluge krunisani su još jednom prestižnom nagradom za rezultate u oblasti transporta putnika - Zlatnom kočijom 2013. Reč je o laureatu koji se od 2004. godine dodeljuje u glavnom gradu Rusije, Moskvi, u okviru manifestacije Golden Chariot International Transport Award, pod pokroviteljstvom Državne dume, Ministarstva transporta Rusije, kao i predsedničke administracije i Savezne skupštine Rusije.Od početka godine „Lasta“ je dobila i brojna druga priznanja koja predstavljaju jednu od potvrda za sve ono što čini, poput prestižnog statusa Superbrenda u kategoriji transporta, nagrade za bezbednost i zdravlje na radu od Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, i mnoga druga.„Lasta“ je očuvala vodeću poziciju u Srbiji i regionu visokim kvalitetom usluge. Kao i mnoga preduzeća u Srbiji, bila je suočena sa ekonomskom krizom i drugim teškoćama, ali je entuzijazam zaposlenih bio glavna pokretačka snaga da „Lasta“ otvori put ka novim tržištima, naprednim tehnologijama, istovremeno održavajući stabilnost poslovanja i radnih mesta.- Da bi se zadržao i kvalitet prevoza, potrebno je svake godine menjati osam do deset odsto voznog parka, pa će tako ove godine biti kupljeno 30 novih vozila. Inače, „Lasta“ raspolaže flotom od 900 autobusa i stalno obnavlja vozni park - poručuju iz ovog preduzeća.

Priznanje... Zlatna kočija
Priznanje... Zlatna kočija

Pomoć deci s posebnim potrebamaU SP „Lasta“ poručuju da će nastaviti da učestvuju u akcijama kojima se pomaže zajednica i ostvaruje boljitak društva u celini.- Pošto smo društveno odgovorna kompanija, gotovo da nijedan događaj značajan za našu zajednicu ne može da prođe bez „Laste“, bilo da je reč o kulturnim i sportskim dešavanjima ili pomoći upućenoj deci s posebnim potrebama - kažu u „Lasti“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja