PLATILI 50.000 DINARA ZA NOĆ PA NOGE POLOMIŠE GRABEĆI SE ZA LEŽALJKE! U luksuznom hotelu na Majorci gužva kod bazena, a plaža raj
Foto: Shutterstock

DA LI SU ZA ŽALJENJE?

PLATILI 50.000 DINARA ZA NOĆ PA NOGE POLOMIŠE GRABEĆI SE ZA LEŽALJKE! U luksuznom hotelu na Majorci gužva kod bazena, a plaža raj

InfoBiz -

Zamislite da ste na luksuznom odmoru na Majorci, u hotelu gde noćenje košta najmanje 50.000 dinara. Očekujete mir, opuštanje pored bazena, i možda čak i malo luksuza. Međutim, ono što dobijate je pravi atletski izazov - borba za ležaljku, koja podseća na scene iz filma "Gladijator".

Uprkos ekskluzivnom okruženju i ceni koja obećava luksuz i komfor, turisti u ovom hotelu suočavaju se sa nesvakidašnjim izazovom. Dva viralna TikTok videa svedoče o neviđenom haosu koji vlada svakog jutra, kada gosti, već od najranijih sati, formiraju red ispred prostora bazena, spremni da se bore za savršeno mesto pod suncem.

Čim se vrata oko bazena otvore, scene podsećaju na olimpijski maraton: gosti trče, preskaču prepreke i u sekundi zauzimaju najbolje ležaljke. Dok jedan član porodice trči prema bazenu, drugi ostaje da čuva doručak, jer bez energije nema ni pobede. Ovaj prizor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, od kojih su neki ironično primetili: "Čudo je što još nisu stavili natpis: "Trčanje zabranjeno!".

Ono što dodatno izaziva nevericu je činjenica da se sve ovo dešava u hotelu na Majorci, gde noćenje košta više od 50.000 dinara. Iako se samo 100 metara dalje nalazi prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem, gosti i dalje insistiraju na borbi za mesto pored bazena, verovatno verujući da im ta cena garantuje pravo na luksuz i udobnost.

"Ovo nije odmor, ovo je stres!"– jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok drugi korisnici otvoreno izjavljuju kako je ovo poslednje mesto gde bi želeli da provedu svoj odmor.

Iako je hotel na Majorci poznat po luksuzu, ovakve scene pokazuju da čak i u najekskluzivnijim smeštajima može doći do pravog haosa, ukoliko se ne upravlja pravilno organizacijom i raspodelom resursa poput ležaljki.

Kurir.rs/Telegaf.rs/Prenela S. Č.

Bonus video:

00:46

PEVAČICE ŽELE BESPLATNE LEŽALJKE, MISLE DA JE PRIVILEGIJA ŠTO SE TU SUNČAJU Stanišić: Mlade zvezde su potpuno drugačije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track